Yildirimspor 2. lige doğru

Yalçın ABAHEBBL` nin on birinci haftasında oynanan maçların ardından A Grubu`nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi , B Grubu`nda Orman Gençlik Spor, C Grubu`nda Trabzonspor, D Grubu`nda Yıldırımspor, E Grubu`nda Gölcük Belediyesi, F Grubu`nda Antalya Büyükşehir Belediyesi, G Grubu`nda Akhisar Belediyesi, H Grubu`nda Erciyes Üniver

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

DENİZGÜCÜ 69 - YILDIRIMSPOR 85
EBBL ’nin erteleme maçında Yıldırımspor  rakibi  Denizgücü ’nü 85ᇙ yenerek namağlup ünvanını sürdürdü.
İlk beş dakikayı 9dž yenik geçen Yıldırımspor bu dakikadan sonra Arçil ve Emir’in sayılarıyla önce dengeyi sağladı, ardından da kontrolü eline geçirdi.Hızlı hücumlarla sayılar bulan mavi beyazlı ekibe Orhan da üçlükleri ile katılınca devreyi 32ᆽ üstün kapadı.
İkinci yarıya farkı kapatmak amacıyla başlayan Denizgücü’ nün hücumları iyi savunma yaparak kesen Yıldırımspor Cem ve Junior ’un devreye girmesiyle aradaki farkı giderek açtı ve salondan 69ᇩ galip ayrıldı . Tuzla’ da oynanan bu önemli maçı da geçen Yıldırımspor finallere katılma açısından son derece önemli bir maçı daha kazandı.

EYÜP 49 - YILDIRIMSPOR 92

Yıldırımspor 11. haftada da yoluna devam etti. Zayıf rakibi karşısında adeta antrenman maçı yapan mavi beyazlılar ligin bitimine 3 hafta kala liderliğini perçinledi.
Disiplinli bir takım olmalarının sezon boyunca avantajlarını gören Yıldırımspor makine gibi işleyen dişlileri sayesinde Eyüp’e potayı göstermediler Hızlı hücumlarda Junior’ un smaç basketleri ve Orhan’ın yedide altı isabetli üçlükleri ile Yıldırımspor devreyi 21ᆿ önde kapattı.İkinci yarıda koç Güven  Öner genelde yedeklerle oynadı. Bu yarıda da Moşe’ nin ve Arçil’ in basketleri ile farkı iyice açan mavi beyazlılar sahadan 49ᇰ galip ayrıldı.