Or -Ahayim ‘Yilin Hastanesi` seçildi

Dünya Gazetesi`nin yaptığı bir ankette Balat Or-Ahayim Hastanesi "2005 yılında sağlık sektörüne damgasını vuran üç hastane" arasına girdi. Diğer iki hastane ise Anadolu Sağlık Merkezi ve Acıbadem Hastanesi

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
2005 yılında kendi sektöründe en büyük atılımları ve yatırımları yapan Balat Or-Ahayim Hastanesi, hizmete soktuğu yeni geriatri binası ile yılın hastaneleri arasına girmeye hak kazandı.
"Allegra Torel Geriatri Pavyonu’ adı altında geçen yıl hizmete giren Balat Or-Ahayim Hastanesi’nin 4 katlı ek binası 52 yataklı 31 odadan oluşuyor. Evde bakılamayan yaşlı insanlarımıza hizmet veren bu binanın iki terapi salonunda, hastane sakinlerine yaşama sevgisi aşılanıyor.
Balat Or-Ahayim Hastanesi’nin 60 gönüllü Pembe Meleği, hastalara, ev ortamındaki huzur, sıcaklık ve şefkati yaşatıyor.
Yeni geriatri binasının  alt katında 14 branşta hizmet veren bir poliklinik bölümü var. Uzman doktorları, en son teknoloji ürünü röntgen, mamografi, gastroskopi, ultrason, kolonoskopi cihazları ve tam teşekküllü bir laboratuvar hastaların hizmetinde.
Balat Or-Ahayim Hastanesi’nin yılın üç hastanesinden biri olarak seçilmesinden sonra hastane yöneticileriyle görüştük. Kendilerinden 2006 yılının  Alegra Torel Geriatri Pavyonu tanıtım yılı ilan edildiğini ve bu çerçevede birçok özel etkinlik düzenlendiğini öğrendik.
Hastalıkların, hastaların  ve hasta yakınlarının  çeşitli ihtiyaçlarına  yönelik  etkinliklere ek olarak, Or-Ahayim Hastanesi’nin, kar amacı gütmeyen bir insani yardım kuruluşu olmasından yola çıkan yönetim kurulu, daha fazla hastanın yararlanabilmesini sağlamak amacıyla  2006 yılında,  Alegra Torel Geriatri Pavyonu’nda 2005 yılı fiyatlarından daha uygun ücretlere hizmet vermeyi kararlaştırdı.