GKD Haberleri

Heymi BAHAR29 Aralık Perşembe günü ünlü yönetmen ve oyuncu Woody Allen, bir filmin galası için değil, vereceği bir caz konseri için İstanbul`daydı

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
27 Aralık  Salı günü Göztepe Kültür Derneği’nde 60 yaş üstü gençlere yönelik İkinci Bahar faaliyeti yapıldı. Hanımlar Kolu Başkanı Soli Alfasa’nın konuşmasıyla başlayan gün, lezzetli sunumların ardından Erol Esken’in seslendirdiği nostaljik ve unutulmaz anılar taşıyan şarkılarla devam etti.  Konuklar bu coşku dolu saatlere kimi zaman sesleriyle kimi zaman danslarıyla eşlik ettiler. Ardından Rav Yeuda Leon Adoni eşliğinde Hanuka mumları yakıldı. Keyifle geçen günün sonunda katılımcılar bir sonraki İkinci Bahar’da tekrar görüşme dilekleriyle dernekten ayrıldılar.
Göztepe Kültür Derneği yeni yılı bir eğlence gecesi ile karşıladı. Katılımcılar DJ’in müziği eşliğinde coşarken gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Bora Öztoprak ve Kaan Öztürk birbirinden güzel melodilerden oluşan geniş repertuarlarıyla büyük beğeni topladılar.  Yoğun bir katılımın gözlemlendiği geceye katılan dernek severler 2006’yı GKD çatısı altında karşılamanın keyfini yaşadılar.