Dostluk Yurdu Derneği`nden haberler

2005`in Einstein`in ünlü E= mc2 teorisinin 100 yılı olması nedeniyle geçtiğimiz yıl dünyada Einstein Yılı olarak kutlandı ve çeşitli etkinlikler yapıldı. Bu çerçevede yılın son günlerinde Göztepe Kültür Derneği, Kültür Kolu düzenledikleri Einstein etkinliğinin konuğu Başyazarımız İvo Molinas

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

Dostluk Yurdu Derneği Hanımlar Komisyonu yoğun bir yılın yorgunluğunu atmak için kendi aralarında "Yeni Yıl Partisi" düzenlediler. 26 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilen partiye tüm hanımlar katıldı.
Birbirlerine hediye alarak yeni yılı kutlayan hanımlar 2006 yılının herkese sağlık, mutluluk ve barış getirmesini dileyerek keyifli günü sonlandırdılar.
DYD Hanımlar Komisyonu, açılış günlerinde sahneledikleri "Kızın Var Mı Derdin Var" adlı oyunu 26 Aralık Pazartesi gecesi yönetim kurulu, eski başkanlar ile oyuncu eş ve çocuklarından oluşan kalabalık bir topluluğa tekrarladılar.
"Hanuka Kutlaması" olarak gerçekeşen gecede önce Hanukiya yakıldı, daha sonra Başkan Selim Nahmias bir konuşma yaparak hanımları kutladı.