Yetimleri Koruma ve Barindirma Derneği faaliyetleri

Psikolog Dr. Etel Behmuaras 20 Aralık Salı akşamı ana okulu velilerine yönelik "Disiplin ve Sınırlar" konulu söyleşi gerçekleştirdi.

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
15 Aralık Perşembe günü Yetimleri Koruma ve Barındırma Derneği üyeleri Carne Lokantası’nda bir kaynaşma yemeği düzenlediler. Renkli sohbetlerin yapıldığı günde katılımcılar Carne’nin birbirinden lezzetli yemeklerini tatma fırsatı da buldular.
Yetimleri Koruma ve Barındırma Derneği çocukları  Matan Baseter-Barınyurt terasında  Hanuka Bayramını kutladılar. Dernek Hanımlarının Barınyıldızlarla birlikte düzenledikleri faaliyete Barınyurt sakinleri de katıldılar. Palyaçoların hazırladıkları müzikli, danslı yarışmalarla eğlenen çocuklar yüzleri boyandıktan sonra neşe içinde öğle yemeklerini yediler. Hanuka mumlarının yakılmasının ardından İzak Koenka’nın yolladığı hediyeleri alan çocuklar mutlu bir gün geçirmenin keyfiyle evlerine döndüler. 21 Aralık Çarşamba günü derneğin gönüllü hanımları hayırsever Linda Bildirici’nin evinde yemekli bir davet düzenlediler.  Yöresel yemeklerin ve tatlıların yenmesinin ardından davetliler samimi atmosferde sohbet etmenin keyfini yaşadılar.