YSK Masa tenisinde 1. Ligde 4 Galibiyet

Adı Semih Yıkılmaz. 1995 İstanbul doğumlu. Ailesinin tek çocuğu. Eyüboğlu 5.sınıf öğrencisi. İlgilendiği sporlar masa tenisi, kayak, snowbord ve karate. Dört yaşından beri kayakla ilgileniyor, Fenerbahçe Spor Klübü`nde de amatör olarak masa teni oynuyor. 2003 yılında karateye amatör olarak başladı.Şimdi ise karakuşak bir karat

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Yıldırımspor Büyükler Masa Tenisi Takımı Türkiye 1. Liginin ilk devresinin 1 erteleme maçı hariç son beş maçını İstanbul Tozkoparan-Merter Salonu’nda oynadı. YSK Masa Tenisi Takımı, bu karşılaşmalarda antrenör, Bülent Atakan nezaretinde, Nedim Yılmaz, Yosi Namer, Özcan Atasoy, Alp Kamhi ve Ceki Namer’den oluşan kadrosuyla oynadı.  İlk günkü maçlarda, YSK "Ankara Başkent GSİM"I 3ǃ" Tekirdağ Gençlikspor’u 3ǂ yendi. "Denizli Gamateks"e ise 3ǃ yenildi. (Bu son maçta Özcan Atasoy 2ǂ galip iken 3DŽ yenildi)
Pazar günkü ilk müsabakada Yıldırımspor Ankaragücü’nü 3ǂ yendi. Özcan bu maçta 0DŽ yenik iken 3DŽ kazanıp ilk günkü mağlubiyetini unutturdu. YSK son maçını Denizlispor ile oynadı. Özcan’ın bu maçta da 0DŽ geriden gelerek rakibini 3DŽ yenmesi, Nedim’in 3ǂ, daha sonra da Yosi Namer’in geçen sene oynadığı ve çekişmeli geçen müsabaka sonucunda maçı kaybettiği rakibini, bu kez zorlanmadan 3ǂ gibi net bir skorla yenmesi YSK Takımının Denizli maçını 3ǂ kazanması ve geleceğe umutlu bakmasını sağladı.
Yıldırımspor, 12 takımın yer aldığı Türkiye 1. Liginin ilk devresinde Gamateks, Yeşilyurt ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ardından 4. durumda. YSK ilk devrenin son erteleme maçını İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile oynayacak. Kazanırsa Ekim ayında 3ǂ yenmiş olduğu Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin üzerine çıkıp ilk devreyi 3. olarak kapatacak.  Yıldırımspor Masa Tenisi branşı yetkilisi Simon Taragano, 2005񮖦 sezonunda, ilk 3’e girmeyi hedeflediklerini açıkladı.