Yildirimspor Kulübü Spor Okullari`ndanBabalar ve çocuklar Ab

Alp ALKAŞŞampiyonlar Ligi kuraları geçtiğimiz gün çekildi. Biz sporseverlerin merak ile beklediği kuralar benim için ciddi bir hayal kırıklığı oldu. Geçen sene olduğu gibi bu senenin de en iyi iki takımı çok erken karşı karşıya geldi. Bu turda olmaması gereken Rangers, Benfica gibi takımların yanı sıra oldukça formsuz bir PSV ile

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba
YSK Derneği spor okulları bu yıl uygulamaya koydukları yeni projeleri bir dizi kamp çalışmalarının ikincisinde babalar ve oğullar konseptini biraz daha genişleterek babalar ve çocuklar olarak gerçekleştirdiler. Yoğun talepleri 135 kişilik kontenjanın bir hafta içinde dolmasıyla karşılayamadıklarını ifade eden Bşk. Yardımcısı ve Spor Komisyonu Başkanı Hayim Eskinazi bu nedenle sonraki kampı başvuruları aldıktan sonra organize edileceklerini belirtti. Geçen hafta sonu daha önceden belirlenen noktada toplanıp üç otobüsle  Abant'a hareket edildi. Bolu'da verilen sabah kahvaltısı molası sonrası 40 dakika sonra Abant'a varıldı. Otele yerleşen kafile göl turunu yapıp doğa ile içiçe iki saat geçirdi. Otelde alınan öğlen yemeğinden sonra saat 14.00'te buluşularak conseptin amacına uygun bir şekilde babalar ve çocukların birlikte yarıştıkları eğlenceli ve çekişmeli basket ve yüzme aktiviteleri gerçekleştirildi. Aynı zamanda akşam 19'a kadar otelin zengin aktivite imkanlarından yararlanan katılımcılar eğlenceli ve mutlu saatler  geçirdiler.
Akşam yemeğinden sonra kendilerine ayrılan özel salonda hep birlikte tombala oynayarak eğlenip Eren Aldiş'in doğumgünü pastası kesilerek kutlandı.
Gecenin ilerleyen saatlerinde odalarına çekilen babalar ve çocukları sabah kahvaltısından sonra iki saat serbest zaman içinde kısmen dışarıda, kısmen otelin içinde diledikleri aktivitelere katıldılar. Saat 13.00'te otobüslere binilerek göl kenarındaki Abant Köşk'te açık büfe mangal partisi gerçekleştirildi.
Mangal ziyafetinden sonra çocuklara birer hatıra  olarak "Yıldırımspor Abant" madalyaları dağıtıldı.