GKD`de "Biz bize eğlence" gecesi

Ester YANNİER1920 yılında İzmir Hahambaşısı Palaçi ailesinin bir mensubu olarak dünyaya gelen Harry Ojalvo cemaatimizin çok renkli simalarından biri... Ojalvo, Atatürk ile unutamadığı bir anısını, 1960 İhtilali ve mahkeme salonunda izlediği Yassı Ada duruşmalarını, 500. Yıl Vakfı`nın kuruluş dönemini, araştırmaların

Röportaj
9 Ocak 2008 Çarşamba

GKD yenilenmiş salonlarındaki ilk eğlence gecesini 3 Aralık Cumartesi akşamı gerçekleştirdi. "Biz Bize Eğlence" gecesinde Moşe Baharhak, Samim Yeruşalmi, Rıfat Pinto, Sabi Savaryego ve İlker Geron’dan oluşan "Grup Mozaik" geniş müzik yelpazesiyle konukları coştururken Rafi Halis ve Samim Yeruşalmi söylediği birbirinden güzel ve nostaljik şarkılarla büyük beğeni topladılar. Soner ve gurubu Latin danslardan örnekler verdi. Daha sonra sahne alan  solist Yeşim  ise güzel sesi ve çaldığı sihirli kemanıyla insanları büyüledi.
Yoğun katılımın olduğu gecede herkes gönlünce eğlenirken GKD çatısında  paylaşmanın keyfini yaşadılar. Çeşitli yaş guruplarına değişik faaliyetler düzenleyerek olabildiğince çok insana hitap etmek istediklerini belirten yetkililer böylesi eğlence gecelerinin de  yineleneceğini belirttiler.