YILDIRIMSPOR 2. LİGE DOĞRU

Yakir MİZRAHİEski zamanlardan beri futbolla ilgilenen herkes hor görülmüştür yaşadığımız toplumda... Futbolun genelde topa, bazen de karşı takımdaki adamın ayağına tekme atmaktan ibaret olduğunu sananların evlatları, torunları değil miyiz yoksa? "Gayesizce" koşuşturan 22 adamın terli, öfkeli bir o kadar da renkli görüntüleri yü

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

ACIBADEM 62 - YILDIRIMSPOR 77
Yıldırımspor ilk yarısında çok zorlandığı maçta Acıbadem’i 62ᇡ mağlup ederek üst üste 6. galibiyetini aldı ve namağlup unvanını sürdürdü.
Maça, sakatlıkları sebebiyle Cem ve Emir’den yoksun çıkan mavi beyazlı ekip, adam adama savunma ile oyuna başladı. Pota altını Arçil ve Orhan ile kullanarak sayılar bulan Yıldırımspor, ilk on dakikayı 16ᆦ üstün tamamladı.
2. periyoda savunmada aksayan Junior’ın çıkmasıyla hücumda önce Burak ve Orhan, ardından Arçil’in katkısıyla sayılar bulan Yıldırımspor devre biterken öne geçti ve soyunma odasına 32ᆶ önde girdi.
İkinci yarının ilk dakikalarında Orhan ile pota altına hakim olan Yıldırımspor, sert savunma ile 25. dakikada farkı 8’e çıkardı: 42ᇆ.
Acıbadem’in kaybettiği topları hızlı hücuma çeviren Yıldırım, son 10 dakikaya 9 sayı üstünlükle girdi: 47ᇌ. Son bölümlerde Kaptan Arçil ve Orhan’ın sürüklediği Yıldırımspor, Acıbadem’e skora ortak olma şansı vermedi.  Mavi beyazlı ekip, maçın sonlarına doğru farkı daha da açtı. 62ᇡ’lik sonuçla Caferağa salonundan lider olarak ayrılan Yıldırımspor, ilk yarının son karşılaşması olan D.S.İ. maçının hazırlıklarına da başladı. Acıbadem deplasmanında oynayan Yıldırımspor’un, bu maçta da seyirci desteğini arkasına alması takımın galibiyetinde önemli rol oynadı. Bu bağlamda seyircinin takımla bütünleşmesi ve soyunma odasında çınlayan Yıldırım sesleri belki de günün en anlamlı dakikalarını oluşturuyordu.