YSK, Masa tenisinde 3. olarak Türkiye Kupasi finallerinde

Yakir MİZRAHİEski zamanlardan beri futbolla ilgilenen herkes hor görülmüştür yaşadığımız toplumda... Futbolun genelde topa, bazen de karşı takımdaki adamın ayağına tekme atmaktan ibaret olduğunu sananların evlatları, torunları değil miyiz yoksa? "Gayesizce" koşuşturan 22 adamın terli, öfkeli bir o kadar da renkli görüntüleri yü

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Masa tenisinde, Türkiye Kupasına katılacak 24 takım belirlemek için İstanbul, Antalya, Giresun ve Diyarbakır’da grup maçları yapıldı

İstanbul Tozkoparan (Merter) Spor Salonu’nda yapılan Marmara Bölgesi seçmelerine 30 takım katıldı. Yıldırımspor Kulübü masa tenisi takımı, Antrenör Bülent Atalan nezaretinde Nedim Yılmaz, Yosi Namer, Özcan Atasoy, Alp Kamhi ve Ceki Namer kadrosuyla oynadı.
YSK, ilk günkü grup maçlarında, Lüleburgaz Spor ile Kınalıada’yı aynı sokarla 3ǂ yendikten sonra, son maçını Solvay ile oynadı. Çok çekişmeli bir maçtan sonra Solvay’ı da 3DŽ yenmeyi bildi ve grup birincisi olarak ilk sekiz takım arasına girerek 2006’da yapılacak Türkiye Kupası finallerine kalmayı başardı.
İkinci günkü sıralama maçlarında.YSK, Tekirdağ Gençlikspor’u 3ǂ yendi. (3DŽ, 3ǃ, 3ǃ) Lüleburgaz M.T.İ ile oynanan sonraki maç çok çekişmeli ve elektrikli geçti. YSK maç sayısını atarken (10Nj), hakemin verdiği hatalı karar, YSK’nın 3DŽ mağlubiyetine sebep oldu (3DŽ, 2Dž, 0Dž, 3ǃ, 2Dž) ve Marmara Bölgesi final maçına kalamadı.
Son maç olan 3.lük ve 4.lük maçını Haydarpaşa E.V. ile oynadı. Bu çekişmeli maçı 3ǃ kazanan (2Dž, 3ǂ, 3ǃ, 3ǂ) YSK böylece, büyüklerde Türkiye Kupası Marmara Bölgesi yarışmaları üçüncüsü oldu.
Final maçında, YSK’nın hakem hatasıyla yenildiği Lüleburgaz M.T.İ, YSK’nın ilk gün yendiği Solvay’ı yendi ve birinci oldu. Böylece YSK, Marmara Bölgesi birinciliğini kaybetti.