UÖMO: "Yaratici ortamda üretken bireyler yetişiyor"

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

UÖMO: "Yaratıcı ortamda üretken bireyler yetişiyor"
Albert Levi Amfisi yenilendi

Ulus Özel Musevi Lisesi’nin bünyesinde 1994 Yılında açılan Albert Levi Amfisi 2005ᆚ eğitim yılına teknik ve iç mekanı yenilenerek girdi. Okul içi etkinlikleri ve medya derslerinin yanı sıra 60ᇤ kişilik toplantı ve seminerler için de kullanılan Amfinin açılışı 1 Aralık  Perşembe akşamı Hahambaşı Rav İsak Haleva ve Cemaat Başkanı Silvyo Ovadya’nın katılımıyla gerçekleşti. Açılışta medya derslerini Albert Levi Amfisi’nde yapan İngilizce Öğretmenimiz James Snow: "Gelişmiş teknolojik araçlarla medya dersi yapmanın öğrencileri daha fazla motive ettiğini,yaratıcılıklarını arttırdığını" söyleyerek amfiyi yenileyen Albert Levi’ye teşekkür etti. 

İlköğretim
Bilgisayar
Laboratuarı açıldı

Gelişen teknoloji, çağdaş ofis ve işletim programlarını ilköğretim öğrencilerine daha etkin olarak sunmak adına Milka-Mair Kasuto’nun desteğiyle açılan ve 2004ᆙ eğitim yılında faaliyete geçen İlköğretim Bilgisayar Laboratuar’ının açılışı 1 Aralık  Perşembe akşamı Hahambaşı  Rav İsak Haleva ve Cemaat Başkanı Silvyo Ovadya’nın katılımıyla gerçekleşti.
Öğrencilerin ödevlerini bilgisayarda hazırlamalarına, aradıkları bilgiye kolayca ulaşmalarını sağlayan kesintisiz internet bağlantılı yirmisekiz bilgisayarın bulunduğu laboratuarda daha çağdaş eğitimin yapıldığını belirten İlköğretim Müdürü Filiz Çağlar, kendilerine böyle bir imkanı sağlayan Milka Mair Kasuto’ya öğrencilerin yapmış olduğu bir resmi hediye ederek teşekkür etti.