Fenerbahçe`nin derbi keyfi: 0-1

Erol SABANPorsche`nin 40 yıllık klasiği olan 911 modelinin yeni versiyonu 997, eski modelleri gibi, hala yanımızdan geçerken başımızı çevirip ona hayranlıkla bakmamızı sağlıyor! Porsche`un temel felsefesi sürücüyü kullanım zevki ile memnun ederken aynı zamanda ona belli bir konfor seviyesini de tattırmak. Porsche bu yeni modelinde en iyiye ulaşabilme

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Lider Fenerbahçe, Turkcell Süper Ligi’nin 14. haftasında takipçisi Galatasaray’ı 1ǂ yenerek aradaki puan farkını 6’ya yükseltti

Fenerbahçe maçın genelinde topa daha çok sahip olarak oyunun kontrolünü elinde tutarken, zaman zaman etkili olan Galatasaray yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. İlk yarının son dakikasında Nobre’nin attığı golle Ali Sami Yen Stadı’ndan 3 puan çıkaran sarı-lacivertli takım, hem yenilmezlik unvanını sürdürdü, hem de kendisine ait olan üst üste maç kazanma rekorunu 12’ye yükseltti. Fenerbahçe gelecek hafta Trabzonspor’u mağlup ederse, Beşiktaş’ın 13 maçlık lig rekorunu egale edecek.
Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, derbi maçta ilk yarının son saniyesinde yedikleri golün, bir futbol takımı için en kötü zamanlama olduğunu vurgulayarak, "İlk yarıda emeğimizin karşılığını alamadık" dedi.

Takımımız yüksek motivasyon gösterdi
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Şampiyonlar Ligi’nde AC Milan karşısında alınan farklı yenilgiden sonra takımı hazırlamanın zor olduğunu belirterek, "Mücadele ve sahada sergilenen oyun karakteri adına takımımı tebrik ediyorum" dedi.
Maçta organizasyon anlamında Galatasaray’ın kombinasyon oyununa müsaade etmediklerini kaydeden Daum, "Anelka ve Nobre inanılmaz mücadele edip çalıştı. Tuncay, Cihan’ı rahatsız etti. Appiah, Orhan’a erken basmasını bildi. Orta alanda istediğimiz mücadeleyi sergiledik. Rakibe alan vermeden oyunu sahaya yansıttık. Benim için önemli olan nokta maçı gol yemeden bitirmemiz oldu. Hemen hiç gol pozisyonu vermedik. Defansif anlamdaki görev anlayışını hepimiz sahaya yansıtmasını bildik. Bugün sahaya yansıtmak istediğimiz diğer bir başka şey de çabuk dikine paslarla atağa kalkmaktı. Bu şekilde girdiğimiz 2Dž pozisyon vardı. Bunları Mondragon çözdü. O pozisyonları değerlendirsek 2Dž gol atabilirdik" diye konuştu.