Masa Tenisi İstanbul teşvik maçlari

Erol SABANPorsche`nin 40 yıllık klasiği olan 911 modelinin yeni versiyonu 997, eski modelleri gibi, hala yanımızdan geçerken başımızı çevirip ona hayranlıkla bakmamızı sağlıyor! Porsche`un temel felsefesi sürücüyü kullanım zevki ile memnun ederken aynı zamanda ona belli bir konfor seviyesini de tattırmak. Porsche bu yeni modelinde en iyiye ulaşabilme

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Masa Tenisi İstanbul I. Teşvik Büyükler takım müsabakaları Tozkoparan (Merter) sporlara Yıldırımspor iki takım ile katıldı.
Türkiye 1. Liginde oynayan YSK B Takımı, bu müsabakalara, as oyuncuları Özcan ve Nedimsiz, Yosi Namer, Alp Kamhi ve Ceki Namer kadrosuyla çıktı. "A" grubunda oynayan YSK "A" grup maçlarında Kınalıada "A" yı 3ǃ yendi, Fenerbahçe "A"ya ise 3ǃ yenildi ve grup ikincisi olarak bir üst tura çıktı.
Bir üst turda DSİ "A"yı çok çekişmeli bir maçtan sonra 3DŽ yenmeyi bildi (Yosi 3DŽ, Alp 2Dž, Ceki 3ǃ, Yosi 2Dž, Alp 3DŽ) ve ilk sekiz takım arasına kalmayı başardı.
YSK ‘B’ takımı ise Jak Ovadya, Danny Elenkave ve Reki Kohen kadrosuyla ‘F’ grubunda oynadı. YSK ‘B’ Havagücü’nü 3ǃ yendi, Yeşilyurt’a 3DŽ, Kadıköy Belediyesine ise 3ǂ yenilip grup üçüncüsü olarak elendi.
Pazar günkü çeyrek final müsabakalarında, YSK ‘A’ takımı Yeşilyurt’a 3ǃ, Fenerbahçe’ye 3DŽ yenildi, Denizgücü’nü ise 3ǂ yenerek İstanbul I. Teşvik Müsabakalarını 7. olarak bitirdi. Beşiktaş 1., İstanbul Belediyesi 2. oldu.
Türkiye 1. Liginde sıralamada 4. Durumda bulunan Yıldırımspor takımı, ikinci etap müsabakalarını (6 maç) 17ᆦ Aralık tarihlerinde İstanbul’da oynayacak.
YSK Masa Tenisi Spor Okulu, çalışmalarını, eski Türk Milli Masa Tenisi oyuncusu Antrenör Bülent Atakan nezaretinde, pazar günleri YML’de sürdürmektedir. YSK Masa Tenisi branş yetkilisi Simon Taragano, bu spor dalında yükselmek isteyenlerin katılımını beklediğini, antremanlarda başarılı olanların, YSK minik, yıldız ve genç takımlarına alınacaklarını belirtti.