Yildirimspor tutulmuyor!

Erol SABANPorsche`nin 40 yıllık klasiği olan 911 modelinin yeni versiyonu 997, eski modelleri gibi, hala yanımızdan geçerken başımızı çevirip ona hayranlıkla bakmamızı sağlıyor! Porsche`un temel felsefesi sürücüyü kullanım zevki ile memnun ederken aynı zamanda ona belli bir konfor seviyesini de tattırmak. Porsche bu yeni modelinde en iyiye ulaşabilme

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

YILDIRIMSPOR 81 -  EYÜP 46
Mavi beyazlılar bu hafta Eyüp önünde ilk iki periyot harika bir oyun ortaya koydu. Cem ve Cevat’la birlikte iki oyun kurucu ile başlayan Koç Güven Öner, pota dibinde Arçil ve Emir’in 14 sayısı ile 10 dakikayı 21NJ önde bitirdi. Bu arada aldıkları hücum ribauntları da rakip takımın oyunu hızlandırmasını engelledi.
Yıldırım 2. periyotta da hücumda Orhan ve Burak’ın sayıları ile farkı daha da açtı. Alan savunmasını çok iyi uygulayan mavi beyazlılar Eyüp’e rahat sayı şansı vermezken fastbreaklerle de devreyi farklı kapatmasını bildi: 41ᆩ.
Üçüncü çeyrekte başlarda Eyüp oyunda dengeyi kursa da Cem’in arka arkaya attığı isabetli üçlüklerle farkı artırdı: 61ᆶ.
Son periyotta Yıldırımspor sayı atmakta hiç zorlanmadı. Özellikle yedek oyuncularla mücadele eden mavi beyazlılarda Moşe’nin güzel oyunu ileriki haftalarda ilk beşin değişmezlerinden olacağının sinyallerini verdi.Yıldırımlı oyuncuların sert savunmaları karşısında aciz kalan Eyüp’ü 81ᇂ yenerek rahat bir galibiyet aldı.

EUROLEAGUE
Yıldırımspor, geçtiğimiz hafta içinde Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan, son iki yılın Euroleague şampiyonu Maccabi Tel-Aviv ile Efes Pilsen takımları arasındaki Şampiyonlar Ligi maçına 115 kişi ile gitti. Zincirlikuyu’dan otobüslerle ulaşımın sağlandığı gecede katılımın yüksek olması dikkat çekiciydi. Bu tip organizasyonları başarı ile yürüten Yıldırımspor yönetimi bir ilki daha başarmanın mutluluğunu yaşadı.