DYD hanimlari yeni kadroyla sahnede

Solinda LEVİTürkiye adına Avrupa`da gerçek bir fırtına etkisi ve süper bir reklam. Kendi adıma gurur duyuyorum. Gerçek bir heyecan. En güzel yanı gelen serginin çok özel bir sergi olması. 20. yüzyıla damgasını vurmuş, sanatta yeni bir çığır açmış olan Pablo Picasso`nun uzun sanat yaşamı boyunca çeşitli alanlarda üretti

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

Dostluk Yurdu Derneği  Hanımlar Kolu 14 Kasım’da gerçekleştirdikleri sezon açılışlarında sahneledikleri "Kızın Var mı Derdin Var" adlı oyunla büyük beğeni topluyor. 24 Kasım’da bir kez daha sahnelenen oyun, gülerken ağlatarak, kendinize dahi itiraf edemediğiniz ama gerçekleşmesini arzuladığınız istekleri dile getiriyor. Dostluk sahnelerinden aşina olunan isimlerin yanı sıra genç yeteneklerin de rol aldıkları "Kızın Var mı Derdin Var"  oyununu,  derneğin Hanımlar Kolu Başkanı Forti Barokas, kaleme alıp, yönetmenin yanı sıra sahne performansıyla izleyicilerin takdirini topluyor.
Barokas, sahneyi   Soli Avigdor, Sibel Baruh, Çela Eskenazi, Suzi Eskenazi Gözcü, Anjel Meşulam, Sibel Hiva, Alis Daron,  Natan Siliki ve Cako Taragano  paylaşıyor.  Kulis amirliğinde Tuna Eskenazi Gözcü, Meri Pardo, Elza Kohen, ışık efektte  Korin Nahmiyas, Cina Hatem ve Selim Güzelbahar sahne arkasının vazgeçilmez elemanları.