GKD`de Dance-vision

Solinda LEVİTürkiye adına Avrupa`da gerçek bir fırtına etkisi ve süper bir reklam. Kendi adıma gurur duyuyorum. Gerçek bir heyecan. En güzel yanı gelen serginin çok özel bir sergi olması. 20. yüzyıla damgasını vurmuş, sanatta yeni bir çığır açmış olan Pablo Picasso`nun uzun sanat yaşamı boyunca çeşitli alanlarda üretti

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

Göztepe Kültür Derneği 24 Kasım Perşembe gecesi Dance-Vision adlı bir kültür etkinliği düzenledi. Gece, şarap ve peynir ikramlarının yapıldığı resim ve kolaj sergisi ile başladı. Dansın tarihçesinin anlatıldığı barkovizyon gösterisinden sonra, altı değişik ülkenin dansları profesyonel dansçılar eşliğinde tanıtıldı.
Tamamen bir yarışma konseptinde hazırlanan etkinlikte Avusturya vals, Yunanistan sirtaki, İspanya flamenko, Arjantin tango, Amerika top dance, Cuba salsa danslarıyla yarıştılar.
Görsel şölen davetlilerin katılımıyla yapılan oylama ve konuk ülke İsrail’in gösterisi ile sona erdi. Gecenin birincisi seçilen ABD dansçıları bir yarışma geleneği olarak danslarını tekrarlayarak geceyi sonlandırdılar.