YSK`da "Hayatin Anahtarlari"

Solinda LEVİTürkiye adına Avrupa`da gerçek bir fırtına etkisi ve süper bir reklam. Kendi adıma gurur duyuyorum. Gerçek bir heyecan. En güzel yanı gelen serginin çok özel bir sergi olması. 20. yüzyıla damgasını vurmuş, sanatta yeni bir çığır açmış olan Pablo Picasso`nun uzun sanat yaşamı boyunca çeşitli alanlarda üretti

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

Geçtiğimiz hafta Yıldırımspor Kulübü’nde gerçekleşen iki günlük atölye çalışmasında Ülfer Özel ile "Hayatın Anahtarları" tartışıldı.
Toplantıya yoğun ilgi gösteren hanımlar İzi Eli’nin gitarı eşliğinde kahvelerini yudumladıktan sonra  çalışmaya katıldılar. Reiki, sentez ve tasavvuf konularında uzun süre eğitim gören Ülfer Özel, herkesin kendi yaşam koçluğunu yapması gerektiğini, içlerindeki sevgide tüm soruların cevaplarının bulunabileceğini vurguladı. Soru cevap şeklinde geçen çalışmada Özel, kişinin bilgilerini sentezlemesi, empati kurmayı bilmesi, öğretileri kendi hayatına monte edebilmesi, sevgisini adaletli kullanması üzerinde durdu.
Pozitif düşüncenin, ancak pozitif davranışa yansıtıldığında gerekli sonuçların alınabileceğini de anlattı. Mevlana’nın dediği gibi kişinin kimseye kendisini sevdirmeye kalkmamasını, kendini sevilmeye bırakmasını öğütledi.
Dernek yetkilileri önümüzdeki hafta Psikiyatr  Dr. Ayşe Şahan Siva ile "Yaşam Bir Yazgı mı?" adlı söyleşinin yapılacağını belirttiler.