YSK, İkinci Lig`e Doğru...YSK:85 Denizgücü:81

Rudi DİRİMANSon günlerde dünyaca ünlü bir çok futbolcu 35. yaşını zengin Arap Ülkelerin de kutluyor. Katar kariyerlerinin son günlerine yaklaşan ve hayatlarının sonuna kadar rahat içinde yaşamak isteyen futbolcuların yeni adresi oluyor

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Basketbolda Yıldırımspor Denizgücü’nü 85ᇥ yenerek hem namağlup unvanını hem de liderliğini sürdürdü. Karşılaşmaya iyi başlayan Yıldırım ilk periyodu 23ᆨ önde kapadı.
İkinci periyodun hemen başında Emir’in ürettiği sayılarla 31ᆰ öne geçen Yıldırımspor, Denizgücü’nün üst üste hücumlardan boş dönmesiyle aradaki farkı 7 sayıya kadar çıkardı: 35ᆰ. Devrenin sonlarına doğru Denizgücü’nden Fatih Köseoğlu’nun sayılarına engel olamayan Yıldırımspor devreyi 44ᆿ önde tamamlayarak soyunma odasına gitti.
Üçüncü periyotta her iki takım da hızlı hücumlardan buldukları sayılarla başladı.Temponun hiç düşmediği bu bölümde konuk ekip Denizgücü takımımızı pota altında ancak faullerle durdurabildi: 69ᇔ.
Son periyotta ise heyecan fırtınası vardı.Yıldırımspor’a karşı iyi savunma yapan ve isabetli şutlarıyla sayı üreten konuk takım maçın bitimine 2,5 dakika kala 5 sayı ile öne geçen taraf oldu: 75ᇤ. Son iki dakikada ise nefis bir savunma yapıp Arçil ve Cem’in sayıları ile maçı tekrar çeviren Yıldırımspor sahadan 85ᇥ galibiyetiyle ayrılmayı bildi.
Yıldırımspor’un kendi sahasında oynadığı maçlarda  arkasında olan muhteşem seyircisi bu maçta da kendisini gösterip takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.
Yıllar sonra YSK’nın sahasına gelip oyunculara ve yöneticilere moral veren eski basketbol şube başkanı Jak Kohen, Jojo Sisa ve Fenerbahçe 2. başkanı Murat Özaydınlı da oynanan oyunu çok beğendiklerini ve bundan sonra da takıma her türlü desteklerini vereceklerini söylediler.