Yildirimspor İkinci Lig`e Doğru...

Vedat LEVENTY.S.K. spor okulları, bir ilke imza atarak 15.10.2005 tarihinde 94 kişilik bi kafileyle Çanakkale`ye hareket etti. Cemaatimizde yeni bir konsept yarattıklarını söyleyen spor kolu başkanı ve kamp sorumlusu Haim Eskenazi, gelen olumlu eleştiriler sonucu kış kamplarını daha da sıklaştıracaklarını söyledi

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Yıldırım 71 - Şişli 64
Türkiye Bölgesel Basketbol Ligine Şişli galibiyetiyle başlayan Yıldırımspor bu sene hedeflediği 2. Lig’e yeni teknik ekibi ve sporcuları ile ulaşabileceğinin ilk sinyallerini verdi. Kendi sahasında oynadığı maçta seyircilerinin yoğun tribün desteğini de arkasına alan Yıldırımspor, bu sayede müsabakaya büyük moralle çıktı. Maça 6ǂ lık seri ile başlayıp ilk periyodu 19ᆣ önde bitiren mavi beyazlı ekip, ikinci periyotta çok iyi savunma yapıp Arçil’in pota altındaki basketleri ve Cem’in sayıları ile devreyi 37ᆱ önde tamamladı.
İkinci yarıya da alan savunmasıyla başlayan Yıldırımspor farkı açarak 3. periyodu 57ᇁ galip tamamlamasını bildi. Son periyotta Şişli’nin tam saha presi, farkı 6 sayıya kadar indirdi ise konsantrasyonunu kaybetmeyen Yıldırımspor maçı 71ᇔ kazandı.               

Yıldırım 77 - İhlas 56
Türkiye Bölgesel Erkekler Basketbol Ligi’nin 2. karşılaşmasında Yıldırımspor İhlas’ı 77ᇌ yendi.
Ligin iddialı ekiplerinden İhlas karşısında maça adam adama savunma yaparak başlayan Yıldırım, bulduğu isabetli şutlar ve iyi savunma ile, ilk 5 dakikada 13LJ üstünlük sağladı. Kaptan Arçil,Cem ve Orhan’ın sayıları ile Ahmet Cömert Spor Salonu’nda ilk periyot 20ᆢ tamamlandı.
2. periyotta alan savunmasına geçen Yıldırımspor, iyi oyununu devam ettirerek soyunma odasına 39ᆱ önde girdi.
2. yarıya alan savunmasıyla başlayan Yıldırım, Emir’in pota altındaki sayılarıyla 3. periyodu 55ᇁ önde tamamladı. Son periyotta Cem’in dışarıdan, Arçil ve Emir’in pota altından sayılarıyla farkı açan Yıldırım, ligin belki de en zor maçını 21 sayı farkla 77ᇌ kazandı.