UÖMO: "Yaratici ortamda üretken bireyler yetişiyor"

Prof. Dr. Abut KEBUDİProf. Dr. Abut Kebudi`nin tespitleri ve önerileriOr-Ahayim Tıp Konseyi Başkanı ve yönetim kurulundaki tek doktor üye Prof. Dr. Abut Kebudi "Alegra Torel Geriatri Pavyonu"nun sağlık sektöründeki yerini araştırdı. Bu yazıda bu bölümün verimli olarak işletilmesi için Kebudi`nin değerlendirmeliri ve önerilerini okuyacaksınız

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

*Cumhuriyet’in
82. Yılı kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı her sene olduğu gibi bu sene de büyük bir coşkuyla kutlandı. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e saygı duruşuyla başlayan törende İstiklal Marşı’nın ardından  Kurtuluş Savaşı döneminde yaşanan olaylar kalabalık bir koro eşliğinde çeşitli canlandırmalarla anlatıldı. Neşe ve coşkunun hakim olduğu törende  cumhuriyet, özgürlük ve demokrasi  kavramların önemine değinen  öğrenciler, törenin sonunda Atatürk ilkelerine bağlı kalacaklarına ve yüzyıllarca mutlu yaşamamızı sağlayacak cumhuriyeti koruyacaklarına ant içtiler.

* Anaokulu’nun suka ziyareti
UOMO  Anaokulu, 4 ve 5 yaş grubundaki 34 öğrencisi, Anaokulu Müdürü Ceni Kanditan, Anaokulu öğretmenleri Gülbin Özlük, Melisa Taggart, Deborah Bilgil ve Sibel Tezel ile birlikte Kuzguncuk Beth Yaakov Sinagogu sukasını ziyaret ettiler.
Anaokulu için özel olarak hazırlanan sukada oturan öğrenciler, Sukot Bayramı’nın anlamını öğrenirken Suka altında yemek yediler. Gezi, Kuzguncuk Beth Yaakov Sinagogu Yönetim Kurulu’nun  hazırladığı hediyeleri çocuklara vermesiyle sona erdi.