YSK Çanakkale`ye Kampa Gidiyooooor...

Yakir MİZRAHİSerbest yüzdük, sırtüstü yüzdük, son atakları yaptık, nefesleri tuttuk ve artık tabir-i caizse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik... Milli Takımımızın 2006 yaz aylarında Almanya`da düzenlenecek olan Dünya Kupası`na katılabilmesi için önünde önemli bir engeli kaldı. 12 Ekim günü Tiran`da oynana

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

YSK Basketbol okulu, 15 Ekim 2005 günü Çanakkale’ye kamp yapmaya gidiyor!

YSK Basketbol okulu, 15 Ekim 2005 günü Çanakkale’ye kamp yapmaya gidiyor! YSK Spor Okulları başkanı Haim Eskenazi, kendisiyle yaptığımız görüşmede uzun süredir yöneticiler, veliler ve öğrenciler arasında sıkı bir bağın varolduğunu ve bu sıcak ilişkileri pekiştirmek için bu keyifli yolculuğa karar verdiklerini anlattı.
Çanakkale’de 5 yıldızlı Korin Hotel’de kalacak olan miniklerimiz 90 kişilik bir kafileyle kamp yapacaklar. Kampın oldukça verimli geçeceğine inandığını söyleyen Eskenazi: "Kampımızın ana teması Babalar ve Oğullar. Amacımız gençlerimize ve ailelerine sporu sevdirmek. Özellikle babalarıyla beraber oynayacak olan miniklerimizin klüplerini de evleri gibi görmelerini sağlamak ve iyi bir arkadaş çevresi oluşturabilmelerine önayak olmak. Çanakkale kampının amaçlarımıza bu bağlamda çok iyi hizmet edeceğini düşünüyorum" dedi.
Eskenazi, kamp için başvuruların halen sürdüğünü, katılmak isteyenlerin YSK Basketbol Okulu’na başvurabileceklerini söyledi.
Gençlerimizin önü apaçık. Başarılı çalışmalarından dolayı YSK Basketbol Okulu’nu tebrik ediyoruz.