GKD Spor Okulu kiş sezonunu açti

Yakir MİZRAHİSerbest yüzdük, sırtüstü yüzdük, son atakları yaptık, nefesleri tuttuk ve artık tabir-i caizse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik... Milli Takımımızın 2006 yaz aylarında Almanya`da düzenlenecek olan Dünya Kupası`na katılabilmesi için önünde önemli bir engeli kaldı. 12 Ekim günü Tiran`da oynana

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

18 Eylül 2005 Pazar günü Göztepe Kültür Derneıi özlemle geçen sıcak bir yaz  sezonunun ardından kış sezonu spor okulu çalışmlarına başladı.
İlk Adım minikler, junior ve senior olmak üzere yaşlarına göre 3 ayrı  kategoride kayıt olan sporcular Or-Ahayim Hastanesi doktor ve hemşirelerinin katkısıyla gerçekleştirilen sağlık kontrolünden geçtiler.
Bütün bir kış sezonu boyunca aynı çatı altında sporu, dostluğu, kardeşliği paylaşmak için biraraya gelen çocukların heyecanları gözlerinden okunuyordu.
Yetkililer bu sezon spor çalışmalarını daha eğlenceli, daha verimli hale gelebilmesi, çocukların iyi bir sosyal çevrede yetişebilmesi için ellerinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduklarını söyleyerek ilgilenenler için kayıtların hala devam ettiğini belirttiler.