Alhad el 9 del mez koryente el GranRabino Rav. Isak Haleva i Rabanit Recina Haleva Resivyeron&

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Galataport ihalesini kazanan İsrailli işadamı Sami Ofer ile yaptığı görüşmeleri eleştiren CHP`yi "Yahudi düşmanlığı" yapmakla suçladı. Erdoğan, "Kuru kuru Yahudi düşmanlığı yapmayı bırakın. Bunu yapmak, bundan reyting sağlamak istiyorlarsa, bunu Türkiye`nin genel politikası olarak değil, pa

Judeo-Espanyol
9 Ocak 2008 Çarşamba

Eran prezentes: Silvyo Ovadya  (Prezidente de muestra komunidad) su mujer i su ninyo, los Prezidentes i  myembros de diversas ovras i institusyones ansi ke numerozos notavles de muestra kolektividad.
Onoraron tambyen de sus prezensyas: I.Bartholomeos (Patrik Grego), Mesrob II ( Patrik Ermeni de Turkia ), Filüksinus Yusuf Çetin (Metropolis Suryani), Mgn. Yusuf Sağ (Suryani katolik Patrik Vekili), Mgn. Louis Pelatre (Reprezentante del Vatikan), Mgn Çolakyan (Ermeni katolik Patrik vekili) , İlyas Serenli (Istanbul Müftüsü Yardımcısı), el Prezidente de la komunidad Bulgara Ortodoksa, el Sn. Coşkun Özden ( Prefekto de las İslas).
El mizmo dia, verso la tadre, el Konsolo Jeneral de Israel Amihay Mordehay i su mujer Ayala Mordehay ansi kel Kosolo Moshe Kanfi resivyeron tambyen las felisitasyones i los buenos suetos de Rosh Ashana en la rezidensya kosular.
Anyuad’a buena, paz i alegria a todos.