Derneklerimizde yaz gezileri

Ester YANNİERYaklaşmakta olan Roş Aşana Bayramı öncesi,yapılan bağışlar sayesinde cemaatimiz gençlerine her konuda destek veren, onları hayata kazandıran Mişne Tora yöneticileriyle görüştük

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

Matan Baseter- Barınyurt
Ağustos ayı sonunda Barınyurt pansiyonerleri, barınyıldızlar eşliğinde Kalender’e gittiler. Barınyurt sakinleri, yemeklerini yedikten sonra çay ve kahvelerini yudumlarken sohbet edip resim çektiler. Pansiyonerler Barınyurt’a döndüklerinde neşeli bir gün geçirmenin mutluluğu içindeydiler.

Golden Age
Ağustos ayı içinde Golden Age Komisyonu Silivri Family Otel’e bir gezi düzenledi. Toplam 100 katılımcı ve 10 komisyon üyesi; 1,5 saatlik bir yolculuğun ardından Family Otel’e vardı.
Katılımcıların bir kısmı deniz ve havuzdan faydalanırken diğerleri otelin denize bakan verandasında  kurdukları dostluklar ve sohbetlerle hoşça vakit geçirdiler. Gün sonunda bir komisyon üyesinin bağışıyla yelpaze dağıtımı yapıldı.
 
İhtiyarlara Yardım Derneği
Dernek pansiyonerleri Kalender’e bir gezi düzenlediler. 34 pansiyonerin yanı sıra güne,  Gezi Komisyonu Başkanı Rozi Ojalvo, Ceni Zakuto ve Lazar Abuaf da katıldılar. Derneğin yeni üyesi Genç Görüşler Topluluğu’ndan Rina Barbut. pansiyonerlerle birlikte bir ilk gerçekleştirerek bir terapi seansı uyguladı. 31 Ağustos Çarşamba günü ise  pansiyonerler Lüfer teknesiyle Boğaz’da bir geziye davet edildiler. Boğazın bir uçtan diğer uca gezilmesinin ardından pansiyonerler böyle güzel bir tekneye davet edildiklerinden dolayı lüfer teknesi yöneticilerine teşekkür ettiler.