Halil Altintop ayin futbolcusu

Bundesliga takımlarından FC Kaiserslautern`de oynayan milli futbolcumuz Halil Altıntop, Almanya`nın önde gelen spor dergilerinden Kicker`in okuyucuları tarafından ayın futbolcusu seçildi

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Ayın futbolcusu adayları arasında FC Bayern Münihli futbolcu Roy Makaay ve Werder Bremenli Ivan Klasnic ile yarışan Halil, Kicker okuyucularının yüzde 41,19’unun oyunu alırken, Makaay yüzde 39,76, Klasnic de yüzde 19,05 oranında oy aldı.
Halil, dergiye verdiği röportajında, FC Kaiserslautern’den ayrılıp ayrılmayacağı kararını sezonun ilk yarısından sonra vereceğini belirterek, "Şu an Kaiserslautern’de kalma şansım yüzde 50. Milli Takım’da da önemli goller atmam durumunda Kaiserslautern’in ilk konuşacağım kulüp olduğunu Başkan Jaeggi biliyor. Kaiserslautern ile sözleşmemi uzatmak isterim, ancak kulübün hedeflerinin ne olduğunu, ne yapmak istediğini bilmek isterim" dedi.
Halil, her şeyden önce kendisini Bundesliga’da ispatlamak istediğini, daha sonra İtalya, İspanya ve İngiltere gibi ülkelere gidebileceğini kaydetti.