YSK Spor Okullari, Yaz Sezonunu Kapatti…

Vedat LEVENTGeçtiğimiz pazar günü, Büyükada`da keyifli bir sabah yaşandı. YSK yaz spor okulları kapanıyordu. Yaz sezonu boyunca basketbol ve futbol oynamayı öğrenen, bu uğurda ter döken ve dostluklarını perçinleyen gençler, buruk bir sevinç içindeydiler. Çocuklarıyla gurur duyan veliler de bu sevinçli günlerini onlarla paylaşmak için tam

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba
Burgaz ve Büyükada’daki spor okullarının mezuniyeti saat 10.30 itibariyle oldukça kalabalık bir izleyici grubunun katılımıyla başladı. Spor okulları başkanı Haim Eskenazi’nin konuşmasıyla açılan seremoni basketbol ve futbol talebelerine diploma ve hediyelerinin verilmesiyle devam etti. Her öğrenciye radyolu bir saat armağan eden YSK Spor Okulu yöneticileri, çocukların gözlerindeki sevinç parıltılarını gördükçe belki de ne kadar önemli bir görev üstlendiklerinin bir kez daha farkına vardılar.
Daha sonra keyifli bir kahvaltı yapan katılımcıların yüzleri gülüyordu. YSK Başkanı Yaşar Bildirici sözü aldı. Konuşmasında YSK spor okulları yöneticilerine teker teker teşekkür etti. Yazın yapılan spor karşılaşmalarından bahsetti. Sezon boyunca kendilerine yardımcı olan hocaları teker teker çağırıp onlara plaketlerini verdi.
Sezon boyunca sorumluluğu üstlenen tesis müdürü Hasan Kahveci, burada ayrı bir teşekkürü hak ediyor. Bütün yaz hiçbir hizmeti esirgemeden gençlerimize sunan Kahveci, ekibiyle birlikte gösterdikleri yoğun çabayla eksiksiz ve keyifli bir sezon geçirmemizi sağladılar. Kendilerini buradan birkez daha tebrik ediyoruz.
Yaşar başkan ayrıca yeni kışlık lokalin açılışını da müjdeledi. Gençlerimiz için her şeyin düşünüldüğünü ve her çabanın gösterildiğini belirten Bildirici, Eylül’de YSK kış spor okullarının açılacağından da bahsetti. Basketbolun ardından, futbol okulları kapılarını öğrencilere açacak.
Son olarak söz alan Cemaat Başkanımız Silvyo Ovadya, gençlerimiz için adadaki en büyük eksiğin YSK tesisleri sayesinde tamamlandığını ve sistemin de artık rayına oturduğunu söyledi. Aynı başarıyı kış lokali için de ümit ettiğini ve yeni lokal için her tür desteğe ihtiyaçları olduğunu bir kez daha belirtti.
Müthiş bir kış sezonu geçiren YSK Spor Okulları, kışın da aynı başarıyı tekrarlamak isteyen gönüllü çalışanlarıyla gençlerimizi bekliyor. Sevgili velilerimiz, sizler de lütfen bu gösterilen çabaları yanıtsız bırakmayın. Çocuklarınızın okullara katılımına destek olarak fiziksel ve ruhsal gelişimlerine yardımcı olun!