YSK Yaza Veda Partisi

Viktor APALAÇİFarklı kültürden gelen iki insanın, İrlanda kökenli bir Amerikalı kadın ile göçmen olarak Londra`da yaşayan Beyrutlu bir Arabın yasak aşkını anlatan film, sınıf ayırımı, iletişimsizlik, sevginin tükenişi, vefasızlık, yalnızlık temaları üzerine özgün şeyler söylüyor. 11 Eylül sonras

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

Spor ve eğlence dolu  bir yaz sezonu geçiren Yıldırımspor Kulübü Büyükada Tesisleri’nde  20 Ağustos Cumartesi gecesi "Yaza Veda" partisi gerçekleşti.  Hahambaşı Rav İsak Haleva, Cemaat Başkanı Silvyo Ovadya ve Adalar Belediye Başkanı Coşkun Özden’in de katıldığı etkinlik, büyük ilgi gördü.

YSK Başkanı Yaşar Bildirici yaptığı konuşmada, kışlık lokal hakkında ayrıntılı bilgi verdi ve gecenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Bildirici, daha sonra   konuşmalarını yapmak üzere Hahambaşı Rav Helava ve Cemaat Başkanı Ovadya’yı, YSK’nın geçmiş dönem başkanlarından İzak Mulinas’ı ve Adalar Belediye Başkanı Özden’i  davet etti.
İzzet &Yakar Music Co’nun müziği ile devam eden gecede, Bate Bumbo Topluluğu  sahne aldı.
Sezon süresince Zeynep Deniz’in başkanlığında  Brezilya dansları eğitimi alan Luiza Uçki Sevi, Lisya Fins, Teri Behiri’nin Axe dans gösterisi ve Zeynep Deniz ile Koray Türkay’ın Salsa gösterileri geceye renk kattı.