Jenson Button kendinden emin

Bostan Celtics`in 29 yaşındaki forveti Antoine Walker, 5 takım arasında gerçekleşen dev bir takas sonucu Miami Heat takımına gittiGeçen sezonu 19.8 sayı, 8.7 ribaunt ve 4.1 asist rakamlarıyla tamamlayan 2.06 metre boyundaki oyuncunun, Boston ve Miami`nin dışında Memphis, New Orleans ve Utah`ın da katıldığı ve 13 oyuncunun takım değiştirdiği, NBA tarihine

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Button, 21 Ağustos’ta yapılacak Türkiye Grand Prix’sinde başarılı olacağını söyledi

İngiliz pilot daha önce ziyaret ettiği pistte iyi bir haftasonu geçireceğinden emin. Jenson "İstanbul’u ziyaret ettiğimde İstanbul Park pistinde binek otomobille turlamıştım. Pist uzun düzlüklere, hızlı virajlara ve kör noktalara sahip. Ayrıca yarışın saat yönünün tersine koşulacak olması da pilotların boynunu zorlayacak bir etken olacak" şeklinde konuştu.
Simulasyonlarla ve bilgisayar oyunlarıyla piste daha iyi adapte olmaya çalışan Button "Pisti öğrenmek uzun zaman almaz. Simulasyonlar ve oyunlar virajları nasıl döneceğimiz konusunda yardımcı oluyor ancak onları asla gerçeğinin yerine koyamazsınız" dedi.
B.A.R.- Honda pilotu Jenson Button Türkiye Grand Prix’si öncesi 19 puanla 11. sırada bulunuyor. Takım arkadaşı Takuma Sato ise henüz sadece 1 puana sahip.