Serhat, Belçika`da 2 golle başladi

Hazar Yahudileri, günümüzde pek hatırlanmasalar da sadece Türk, Yahudi ve Kafkas tarihi açısından değil, bir bütün olarak dünya tarihi için büyük öneme sahip bir halktır. 5. yüzyıldan itibaren devletlerini oluşturmaya başlayan ve farklı dönemlerde İsrail, Bizans ve İran`dan aldığı göçlerle bir Yahudi sığınağı

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

La Louviere karşısında sezonun ilk maçını 6ǂ kazanan Anderlecth’te, Serhat Akın 45. ve 85. dakikalarda 2 gole imza attı

BRÜKSEL - Belçika Birinci Ligi’nde Anderlecth Kulübü, yeni transferi Serhat Akın ile sezona hızlı bir giriş yaptı. Serhat Akın, yalnız golleriyle değil, çabukluğu, güzel pasları ve uzun deparlarıyla Anderlecht’te gecenin yıldızı seçildi. 

Anderlecth Teknik Direktörü Vercauteren Franky, Serhat’ın hazırlık dönemini de çok iyi geçirdiğini, ancak bir ara hafif sakatlıktan sonra yedekte kaldığını, ileri yönelik çok faydalı oyuncu olduğunu söyledi.  Vercauteren "Serhat’ı boşuna Anderlecth’e getirmedik. Kulübün istediği tüm nitelikler Serhat’ta mevcut. Serhat bunu sezonun ilk maçında hem attığı iki golle hem de sergilediği güzel futbolla ispat etti. Serhat formunu sağlayabilirse ileride Belçika ve Avrupa liglerinin yıldız futbolcularından biri olabilir" diye konuştu.