Kadıköy Tiyatro Festivali devam ediyor

Tuna SAYLAĞ Sanat
8 Ağustos 2018 Çarşamba

Selamiçeşme Özgürlük Parkı Amfi Tiyatro’da bu yıl 16’ncısı düzenlenen Kadıköy Belediyesi Tiyatro Festivali, 15 Ağustos’a dek sürecek. Oyun davetiyeleri, her oyunun etkinlik günü 13.00 – 18.00 saatleri arasında,  Caddebostan Kültür Merkezi, Kozyatağı Kültür Merkezi, Süreyya Operası ve Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi gişelerinden alınabilecek. Klasiklerden yenilere sezonda büyük beğeni toplayan oyunlardan ‘Bunu Ben de Yaparım’ Dot Sahne, ‘Hamlet’ Moda Sahnesi, ‘Hayvan Çiftliği’ Kumbaracı 50, ‘Sevgili Arsız Ölüm – Dirmit’ Tiyatro Hemhal ve ‘Düşperest’ Taşra Kabare seyirci ile buluşacak.

 

Büyük Çayır 2018 Sergileri başladı

Norgunk tarafından düzenlenen Büyük Çayır 2018 Sergileri, 2 Ağustos – 15 Eylül tarihleri arasında, 29 sanatçı ve kolektifin katılımıyla 14 farklı mekân ve mecrada gerçekleşiyor.

Sergide yer alan sanatçı ve kolektifler; Sibel Horada, Murat Akagündüz, Meriç Algün, Larissa Araz, Can Aytekin, Bandrolsüz, Silva Bingaz, Selim Birsel, Onur Ceritoğlu, Collective Çukurcuma, Antonio, Cosentino, Sinem Dişli-Ege Kanar, Peter Downsbrough, Nermin Er, Ayşe Erkmen, İnci Furni, Özlem Günyol-Mustafa Kunt, Cem İleri, Sinan Logie, Yasemin Nur, Lara Ögel, Karin Sander, Sarkis, Heinz Peter Schwerfel, Merve Ünsal, Seçil Yersel ve Derya Yıldız.

Serginin gerçekleşeceği mekân ve mecralar: Ariel, Ark Kültür, BAS, Bilsart, Gon, Komşuköy, Manifold, Mars İstanbul, Masa, Öktem Aykut, Poşe, Riverrun, Rob 389 Beyoğlu, Rob 389 Galata.