“Yıldız Tilbe’nin itibarını lekelemek istiyor”

Bu hafta biraz mizah içerikli bir yazı yazmaktı amacım. Bu amaçla hayal gücümü kullanıp, mizahi bir dille ve hiciv üslubuyla yayın yapan Zaytung içeriği niteliğinde bir yazı hazırladım. Üstelik kendi hayal gücümü kullanmama pek gerek kalmadı. Birazdan okuyacağınız yazıyı internetteki içeriklerden faydalanarak oluşturdum. Yazıyı okurken “O kadar olamaz artık. Kafası iyi bunun” diyeceksiniz. Bu sebeple, yazının sonunda kaynak olarak kullandığım internet sitelerinin linklerini paylaştım.

İrving BARUH Toplum
17 Ocak 2018 Çarşamba

 “Her şeyin arkasında Yahudiler var”

“Süper güç deyince aklınıza Amerika geliyor değil mi? Yanılıyorsunuz. ABD’yi hatta İngiltere’yi Yahudiler yönetiyor. Çok zenginler. Bakın en zengin, en güçlü aileler Yahudi; Rothschildler, Rockefellerlar, bildiğiniz bütün zengin aileler Yahudi. Dünyanın en büyük şirketleri Yahudilerin... Örneğin Kokakola. Kokakola kelimesine birkaç harf eklerseniz ve kelimeden birkaç harf çıkarırsanız, bir de tersten okursanız “Yahudi” yazdığını görürsünüz. Ariel, Intel, IBM, NOKIA, Danone, CNN, Phillips Morris, Parliament, Marlboro, Carrefour, Dr Pepper, Johnson & Johnson, CNBC, Maggi, Calvin Klein, Nestle, L’oreal, Giorgio Armani, Lancome Paris, Vichy - Cacharel, La Roche-Posay, Garnier - Biotherm, Helena Rubinstein, Walt Disney gibi şirketler Yahudi şirketleri. Türkiye’de bile birçok şirket Yahudilere ait. Örneğin, biraz araştırma yapınca Koç Grubu, Doğan Grubu, Anadolu Grubu gibi birçok büyük şirketin arkasında Yahudiler olduğunu göreceksiniz. Ayrıca, birçok ünlü, medyatik isim esasında Yahudi dönmesi, gizli Yahudi, Pakruni, Houduni, Kripto. Bu arada kripto para pirimi Bitcoin Yahudi icadı. Bitcoin’i araştırınca arkasında ABD yokmuş gibi düşünebilirsiniz. Bitcoin için “bir Japon tarafından üretilmiş ve sonra bir akademisyene devredilmiş” denilir. Oysa ortada bir Japon yok. Var ise, yazılımı Princeton Üniversitesinde çalışan bir akademisyene devretmiş. O üniversiteyi kim kurdu? Yahudiler.

Yahudiler dünyayı ellerinde çeviriyor. Yahudiler dünyayı ellerinde çeviriyor. Her şekilde dünyayı yönetebiliyorlar. Hayvanları yönetebiliyorlar. Bakın Mossad için ajanlık yapan kuşlar var. Köpekbalıkları var. Yahudiler hastalıkları yönetebiliyorlar. Kanser olmuyorlar. 

Derin planları var. Büyük İsrail devletini kurmayı hayal ediyorlar. İsrail bayrağındaki iki mavi şeridin Nil ve Fırat Nehirlerini temsil ettikleri söylenir. “Büyük İsrail Devleti, Nil’den Fırat’a kadar olacak” denilir. Ancak bu Yahudilerin çıkardığı bir dedikodu. “Büyük İsrail Devleti” diye Google’da aratırsanız farklı sınırları olan birçok harita olduğunu görebilirsiniz. Çünkü gerçekler bilinmesin diye uğraşıyorlar. Bayraktaki iki şerit Güney Kutbunu ve Kuzey Kutbunu temsil ediyor olabilir.

Yahudiler çok akıllıdır. Akla hayale gelmeyecek planlar yaparlar. Örneğin, Hitler’i iktidara onlar getirdi. Çünkü diasporadaki Yahudiler İsrail Devletinin kurulmasını istemedi. Böylelikle Yahudiler, II. Dünya Savaşının çıkartılmasına karar verdiler.

İnanmayacaksınız belki ama Trabzon’a bile göz diktiler. Çünkü Trabzon Rusya manzaralı. Ayrıca Hazar Yahudilerine yakın bir mekân.

Ve son oyunları şöyle; Yıldız Tilbe’nin Yahudilerle ilgili ırkçı söylemlerde bulunduğunu düşünmenizi istiyorlar. Fakat bu doğru değil. Bu olayın arkasında da Yahudiler var. Yıldız Tilbe’nin itibarını lekelemek istiyorlar.” 

Not: Yazıda bir tek Yıldız Tilbe ile ilgili bölüm gerçekten benim hayal gücümün bir ürünüdür? Kendisi Yahudilerle ilgili ırkçı söylemlerde bulundu. İtibarı zedelenmedi. Aksine ünü arttı. Türkiye’de en çok izlenen TV programlarından birinin jüri üyesi oldu. Bazı köşe yazarları kendisi ile ilgili övgü dolu yazılar yazıp, himayelerine aldılar. Çünkü Türkiye’de nefret suçu içerikli sözler sarf etmenin bir cezası yok. Hatta prim yapıyor. 

Kaynak olarak kullanılan internet siteleri.

https://www.timeturk.com/tr/makale/ibrahim-karatas/amerika-yi-kim-yonetiyor.html

http://www.milligazete.com.tr/haber/780052/dunyayi-abd-abdyi-israil-yonetiyor

http://www.ursad.org/HaberAyrinti.aspx?ID=4955

https://odatv.com/yahudiler-kanser-olmuyor-mu-2405171200.html

http://www.durusgazetesi.com/guncel/trabzon-araplasiyor-mu-acaba-h42181.html

http://ceptekiler.com/sedir-agaci/505

http://www.yeniakit.com.tr/haber/iste-yahudi-rockefellerin-soke-eden-turkiye-itiraflari-291406.html

http://www.gulenkoyu.com/forum/index.php?topic=2318.0

http://www.isakoc.com/turkiyenin-buyuk-firmalari-yahudi-ve-masonlar-tarafindan-yonetiliyor.html

http://www.objektifhaber.com/yoksa-bu-kus-mossad-ajani-mi-65514-haber/

http://www.bbc.com/turkce/haberler/2010/12/101207_mossad_shark.shtml

http://www.hurriyet.com.tr/yildiz-tilbenin-irkci-mesajlari-tepki-cekti-26783541