Gal Gadot seks skandallarının gölgesinde kalan Brett Ratner ödül törenine gelmeyi reddetti

İsrailli film yıldız Gal Gadot, Hollywood’u sarsan seks skandallarından payını alan Yapımcı ve Yönetmen Brett Ratner’in ödül gecesine katılmayı kabul etmedi.

Dünya
30 Ekim 2017 Pazartesi

Wonder Woman adlı çizgi kahramanı başarı ile beyaz perdede canlandıran İsrail eski güzeli ve askeri  Gadot, son olarak ev sahipliğini yapacağı bir yemekte, Ratner’e ‘Etz Hayim’ (Yaşam Ağacı) ödülünü takdim edecekti.

Gadot, aynı zamanda Ulusal Yahudi Fonu tarafından düzenlenen bir bağış yemeği olan söz konusu törene gelememesinin sebebini programının yoğunluğu olarak açıkladı. Ancak Hollywood çevrelerinde gerçek sebebin Ratner’in de içinde olduğu Hollywood seks skandalı olduğu konuşuluyor.

Ünlü yıldız Olivia Munn, Ratner’i kendisine cinsel tacizde bulunduğu gerekçesi işe suçlamıştı. Her ne kadar Munn suçlamasında direkt olarak Ratner’in adını kullanmamış olsa da, daha sonra Ratner Munn’un ima ettiği kişinin kendisi olduğunu basına açıklamış ancak iddiaları reddetmişti.

Ratner aynı zamanda Yönetmen James Toback’ın en yakın arkadaşlarından. Toback da  Harvey Weinstein skandalının ortaya çıkması sonrası 300’den fazla kadın tarafından cinsel taciz ile suçlanmıştı. 

Bu ayın başında, Weinstein skandalının patlak vermesinin ardından  Instagram hesabında bir paylaşım yapan Gadot, şunları belirtmişti: “Cinsel istismar yolu ile baskı asla kabul edilemez. Buradan, korkularını yenip konuşmaya başlayan tüm cesur kadınların sonuna kadar yanında olduğunu belirtmek isterim.”