Patricia Kaas konseri

konseriGüçlü yorumu ve etkileyici sesi ile Fransa’nın en popüler isimlerinden biri olan Patricia Kaas, 26 Ekim’de Zorlu PSM Ana Tiyatro’da!

Tuna SAYLAĞ Sanat
4 Ekim 2017 Çarşamba

Geleneksel Fransız şansonlarının içine pop, blues ve jazz elementleri katarak farklı bir tarz yaratan Kaas,  2012 yılında ‘Kaas chante Piaf’ albümünü yayınlayarak ünlü Fransız şarkıcı Edith Piaf şarkılarını seslendirdi. Sanatçı, müzik kariyeri boyunca birçok ödüle de layık görüldü.

CKM’de ‘İMOGA’ Koleksiyon Sergisi

Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi Sanat Galerisi,  İMOGA (İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi) Koleksiyon Sergisi ile sanatseverlere merhaba dedi. Özgün baskı resimlerin üretildiği İMOGA koleksiyonunda Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının özgün baskı eserleri yer alıyor. Sergide Adnan Çoker, Ali Teoman Germaner, Burhan Doğançay, Ergin İnan, Mustafa Pilevneli, Semih Balcıoğlu, Turhan Selçuk gibi Türkiye’nin önemli 41 sanatçısının eserleri sergileniyor. Sergi, 3-25 Ekim tarihleri arasında izlenebilir. 

www. www.ckm.gen.tr


 

Yapay Cehennemler 

SANATORIUM,  14 Ekim’e kadar Kemal Özen’in ‘Yapay Cehennemler’ adlı sergisine, yeni mekânında ev sahipliği yapıyor. Sanatçının tuval üzerine çalıştığı yağlı boya ve akrilik resimlerinin, karakalem desenleriyle birlikte daha önceki sergilerinde görmediğimiz heykel ve yerleştirmelerinin karşımıza çıktığı sergi, aynı zamanda SANATORIUM’un yeni mekânının açılış sergisi.

www.sanatorium.com.t


‘Geçmiş ve Şimdi,  Ama Hepsi Aynı’

Gülseren Südor’un  ‘Geçmiş ve Şimdi;  Ama hepsi Aynı’ adlı kişisel sergisi 7-28 Ekim tarihleri arasında  Galeri Diani’ de gerçekleşiyor. Adını sanatçının 50 yıla varan sanat serüvenini,  insan ve doğa dengesini merkeze alan sorgulamasından alan sergide, farklı boyutlarda neredeyse sanatçıyla özdeşleşmiş çini mürekkebi tarama tekniği yapıtlarını, yine özgün baskı üzerine karışık teknik kullanarak ürettiklerini ve bunların yanı sıra tual üzeri yağlıboya ve desenlerini görmek de görmek mümkün olacak.

www.galeridiani.com 


İstanbul Resitalleri 11. Sezon Açılışı  the Seed’de 

İstanbul Resitalleri 11. sezon açılışı, Barok müziğin günümüzdeki en önemli temsilcilerinden ünlü Fransız Çelist Ophélie Gaillard’ı 1737 Francesco Goffriller çellosu ile ağırlarken, sanatçı sahneyi İsviçreli ünlü piyanist Cedric Pescia ile paylaşıyor! 10 Ekim’deki  konserde  sanatçılar, Schumann, Brahms, Rachmaninov ve Strauss‘un eserlerinden oluşan bir repertuar sunacaklar.

www.istanbulresitalleri.com