Svetlana Zakharova Bodrum Bale Festivalinde

Svetlana Zakharova sadece klasik rolleri ustaca yorumlamasıyla değil, aynı zamanda çok yönlülüğü ve çağdaş koreografiyi benimsemesiyle de dünyanın en önemli primadonnalarından biri.

Tuna SAYLAĞ Sanat
2 Ağustos 2017 Çarşamba

BOLŞOY YILDIZI SVETLANA ZAKHAROVA BODRUM BALE FESTİVALİNDE

Svetlana Zakharova sadece klasik rolleri ustaca yorumlamasıyla değil, aynı zamanda çok yönlülüğü ve çağdaş koreografiyi benimsemesiyle de dünyanın en önemli primadonnalarından biri.   Zakharova, muhteşem gösterisi ‘Amore’ ile Türkiye’de ilk kez 7 Ağustos’ta, 15.Uluslararası Bodrum Bale Festivali’nde! Bodrum Kalesinde sergilenecek olan ve aşkı farklı yönleri ile anlatan Amore’de sanatçı, tanınmış üç koreograf ile çalıştı. 

 

UNIQ GALLERY’DE  ŞİMDİKİ GELECEK

Sanatseverlerin buluşma noktası UNIQ Gallery,  13 Ağustos’a kadar ‘Şimdiki Gelecek’ isimli grup sergisine ev sahipliği yapıyor. Imad Habbab ve Tan Cemal Genç’in kent üzerine okumalarından oluşan desen ve yağlıboya işlerinin biraraya geldiği sergi, izleyiciyi geçmişten günümüze taşınan belleği, bu bellek ile bugün nasıl dertleştiğimizi ve şimdinin yorumuyla geleceğin nasıl şekilleneceğine dair öngörüleri izlemeye davet ediyor.