Britney Spears Tel Aviv’i salladı

Ünlü Amerikalı şarkıcı Britney Spears ilk defa gittiği İsrail’de pazartesi akşamı verdiği konserde Tel Aviv’deki Yarkon Parkı salladı.

Dünya
4 Temmuz 2017 Salı

Ne sıcaklık, ne kalabalık ve izdiham, Kuzey Tel Aviv’deki Yarkon Parkını dolduran 55 bin hayranın coşkusuna engel olamadı.

Sahneye gelen Spears da performansı ile  çığlıklarla, tezahüratlarla dans eden, yerinde duramayan hayranlarını sükut-u hayale uğratmadı.

Lazer ışıkları arasında sahneye inen Spears, açılış şarkısı olarak, 2013 yılından Work Bi Single’nı seslendirince dinleyicileri hayal kırıklığına uğratsa da, tecrübeli sanatçı dinleyicileri aşka getiren sözleri ile hemen sakinleştirdi ve ardından ‘Womanizer’ parçasına geçiş yaparak tüm buzları eritti.

‘Piece of  Me’ ile konsere devam eden sanatçı Yedioth Aharonot gazetesin yorumuna göre, neredeyse konserde bulunan herkese gönlünden bir parça verdi.

Spears konserde unutulmaz klasikleri olan; ‘I'm a Slave 4 U’, ‘Oops… I Did it Again’, ve ‘Hit Me Baby One More Time’ adlı şarkıları da seslendirdi.