72 yaşındaki Rod Stewart Tel Aviv’i salladı

Geçtiğimiz çarşamba günü Tel Aviv, Yarkon Park’ta bir konser veren müzik dünyasının efsane sanatçısı Rod Stewart, 20 bin İsrailli hayranına yaşına rağmen halen en iyi olduğunu gösterdi.

Dünya
16 Haziran 2017 Cuma

Konserlerinde seyirci ile kurduğu sıcak diyalogla her zaman  dikkat çeken 72 yaşındaki şarkıcı sahneye gelir gelmez ‘İyi Akşamlar, geldiğiniz için teşekkür ederim. 1 saat  40 dakika boyunca sizlerle olacağım, neredeyse bir  futbol maçı süresinden biraz uzun. Ancak eğlencesi iki kat daha fazla…!’ dedi.

Gümüş rengi elbisesi ve hızlı hareketleri ile gençlere Tel Aviv’in rutubetli havasında havasını atan yılların pop yıldızı kalabalığı coşturmayı başardı.  Ancak bir süre sonra Tel Aviv’in gece bile kendisini hissettiren nemli havasına karşı koyamayan, gümüş rengi ceketini atan Stewart, seyircileri efsane şarkısı Tonight the Night ile dans ettirdi. Ardından Maggie May ile konserine devam eden sanatçı dakikalarca ayakta alkışlandı.   

Stewart   1 saat 40 dakika boyunca Forever Young gibi ismi ile özdeşmiş şarkıları seslendirdi ve ünlü eseri Rhythm of My Heart adlı şarkıyı da  İsrail askerlerine adadığını belirtti.  Konserde İsrailli şarkıcı Rita ile de bir düet yapan Stewart beraber Sailing’i seslendirdi ve adete Yarkon Parkı salladı.