İsrail Başkonsolosunun Or-Ahayim ziyareti

Toplum
14 Haziran 2017 Çarşamba

12 Haziran, Pazartesi günü İsrail’in İstanbul Başkonsolosu Shai Cohen Or-Ahayim Hastanesini ziyaret etti. Türkiye’ye atandığı yıldan beri her sene tekrarlanan ziyarette Hastane Başkanı Yaşar Abuaf, Pembe Melek Başkanı Sara Behar, bazı yönetim kurulu üyeleri ve Pembe Melekler hazır bulundular.

Ziyaret esnasında Başkan Yaşar Abuaf konuğa hastaneyi tanıttı, kuruluşu ve tarihi hakkında bilgiler verdi. Hastanenin geçen yıldan bu yana geçirdiği değişiklikleri, yaptığı yenilikleri, Balıklı Hastanesi’ndeki 40 yataklı pavyonu ve Pembe Meleklerin hizmetlerini anlattı.

Hastane turundan sonra Albala Salonu’nda Sefarad yemeklerinden oluşan öğle yemeğine geçildi. Yemeğin ardından hastanenin Haliç sahiline bakan bahçesinde çay içilerek sohbete devam edildi. Sohbet esnasında Başkonsolos Cohen İstanbul’un çok güzel bir şehir olduğunu ve burada bulunmaktan çok memnun olduğunu söyledi.

Son olarak ana bina’nın giriş merdivenlerinde çekilen toplu fotoğrafın ardından karşılıklı teşekkür ve iyi dileklerle ziyaret sona erdi.