Oley yaz geldi! Sınavlar bitti! Haydi şimdi eğlenme vakti!

Atölyelerde neler var acaba?

Raquel AŞKANER HABİB Çocuk-Aile
24 Mayıs 2017 Çarşamba

Şevki Karayel Piyano Akademisi Çocuklar için WorkShop

Zuhal Müzik ve Şevki Karayel Piyano Akademisi sunar. Şevki Karayel çocuklarla buluşuyor. Etkinlikte yaş sınırlaması yok. Katılım serbest.

Tarih: 29 Mayıs Saat:14.30 Mekan: Uniq Hall, Adres:  Huzur Mah. Maslak Ayazağa Caddesi No:4A 34396 Sarıyer / İstanbul

Maker Çocuk - Maker Oyun Haftası 11-14 Yaş

 Robot yarışları, labirent tasarımı ve robotik turnuvalara hazır mısınız?

Kendi robotlarımızı kuruyor, kodluyor ve yine kendi tasarladığımız labirentte yarıştırıyoruz!

Bir robot labirenti yapmaya ne dersiniz? 

Atölye tarihleri: 12-16 Haziran haftası ya da 19-23 Haziran haftasında katılım gösterebilirsiniz.

Eğitim saatleri:

Sabah: 10.30-12.30 (Labirent Tasarımı)

Öğle Arası: 12.30-13.30

Öğle: 13.30-15.30 (Robot Oyunları)

Not: Cuma günü yarım gün sürecek. Çocukları dört gün boyunca bu eğlenceli atölyeleri gerçekleştirecekler ve beşinci gün (cuma) ortaya çıkarttıkları çalışmaları ailelerine sunacaklar.

Adres: Büyükdere İş Merkezi, 5. Kat. Behçet Sokak. 4.Levent, Istanbul

Mucitler Atölyesi Eğlenceli Deneyler, Matematik, Zeka Oyunları ve Robot Atölyesi

 Mucitler Atölyesi, baharın gelmesiyle bilime ve sanata meraklı çocuklar için eğlendirirken öğreten farklı atölye çalışmaları hazırladı.

18 Mayıs- 6 Haziran arası geçerli.

10.00-10.50 Eğlenceli Deneyler (7-12 yaş)

11.00-11.50 Matematik ve Zeka Oyunları (7-12 yaş)

12.10-13.40 Robotik (7-14 yaş)

13.30-15.00 Scratch ile Kodlama (7-14 yaş)

Adres: Bulgurlu Mah. Libadiye Cad. No:13 Üsküdar / İstanbul

 

 Life Park Sarıyer İstanbul

Karneden önceki son hafta sonu aileleriyle birlikte binlerce çocuğun bir araya gelerek eğleneceği Türkiye’nin en büyük ‘Çocuk Festivali’ 4 Haziran’da Life Park’ta.

Bu yıl ilk kez düzenlenen Çocuk Festivali, karneden önceki son hafta sonunda, aileleriyle birlikte çocukları, Life Park’ın doğa ile iç içe atmosferinde, binbir çeşit aktivite imkanı ile çocuklara unutulmaz bir gün sunuyor!

Çocuk tiyatroları, gösteriler, oyun alanları, spor aktiviteleri ve atölye çalışmaları gibi birçok etkinliğin bir arada olacağı festivalde, edebiyat ve sanat dünyasının önemli isimleri; Yalvaç Ural, Şermin Çarkacı (Oyuncu Anne), Yekta Kopan, Cengiz Bozkurt, Enver Aysever, Haydar Ergülen, Ece Kumkale (Hassas Anne) ve Gülşah Elikbank’ın katılacağı söyleşi ve imza buluşmaları gerçekleştirilecek.

 Pepee Show, Çocuk tiyatroları, Extreme Show (BMX-Kaykay-Paten-Break Dans), Uzay Çadırı, Pandomim, Jonglör, Bubble Show, ünlü tiyatrocu Ercüment Balakoğlu ile Masal Dinletisi ve Kukla Gösterisi de festival alanında yer alacak etkinlikler arasında.

Onur Behramoğlu ile Edebiyat Atölyesi, Selen Baranoğlu ile Geri Dönüşüm Atölyesi, Şevket Sönmez ile Resim Atölyesi’nin yapılacağı etkinlikte, her biri alanında uzman kişiler tarafından gerçekleştirilecek Bilim ve Teknoloji, Yüz Boyama, Kukla Yapım, Ritim, Masal Drama, Grafitti, Stencil ve Rüzgâr Gülü atölye çalışmaları da yer alacak.

Tırmanma Duvarı, Super Jumper, Trambolin, Zeplin Salıncak, Çocuk Sumo, Komik Aynalar ve Nostaljik Sokak Oyunları,  yoga, futbol, basketbol, mini golf ve zumba kids gibi çeşitli spor aktiviteleri de bekliyor.