Golden Age dostları diplomalarını aldılar

8 Mayıs Pazartesi günü Yeniköy Sinagogu keyifli bir güne daha ev sahipliği yaptı.

Toplum
8 Mayıs 2017 Pazartesi

Golden Age dostları tüm sene boyunca Şişli ve Caddebostan Sinagoglarında devam ettikleri el işi faaliyetlerini sonlandırdıktan sonra diplomalarını almak ve keplerini fırlatmak üzere Yeniköy Sinagogunda buluştular. Kendilerini Golden Age Komisyonu Başkanı Lida Sarfati ve arkadaşları karşıladı.

60 kişilik katılımcı grup Niso Kaston ve orkestrasının birbirinden neşeli ve nostaljik şarkılarıyla eğlenip, dans ederek adeta okul günlerine döndüler.

Ardından Elişi Başkanı Öjeni Darsa, kendisine yardımcı olan komisyon arkadaşlarından Çela Eskenazi, Sara Halet, Sara Mori ve Şeli Elmas’ı da yanına davet ederek diploma törenini başlattı.

Lida Sarfati sözü alarak günü kendilerine hediye eden, kapılarını açan Yeniköy Sinagogu Başkanı Nisim Bihar ile eşi Doret Bihar’a teşekkürlerini iletti ve bir plaket sundu.

Geçmiş Dönem Başkanı Meri Maya’nın doğum günü olması sebebiyle kendisine pasta kesilmesiyle devam eden etkinlikte ayrıca Gülay Faraci’ye de yardımlarından dolayı teşekkür edildi ve bir hediye sunuldu.

Golden Age şarkısı eşliğinde hep birlikte keplerini fırlatan Golden Age dostları pastalarının da kesilmesiyle şarkılar eşliğinde eğlenceye devam ettiler.