İzzet Pinto’dan çok konuşulacak yeni proje

2006 yılında kurulan, TV dizilerinin, formatlarının ve filmlerinin dünya pazarındaki önde gelen bağımsız TV içerik distribütörü Global Agency, kendi hazırladığı yepyeni bir yarışma formatı ile dünya televizyonlarına girmeye hazırlanıyor.

Toplum
3 Nisan 2017 Pazartesi

Global Agency CEO’su İzzet Pinto tarafından projelendirilen ve öncelikli olarak yurtdışına satılmaya hazırlanan ‘Bring Your Fame Back’ (Dönüşüm Muhteşem Olacak) adlı şarkı yarışması, gösteri dünyasındaki eski şöhretlerin ünlerini kazanmaları için onlara ikinci şans veren bir yarışma programı. Dünyanın 100’ü aşkın ülkesinden binlerce televizyon kanalı ve prodüksiyon şirketine sunulacak olan yarışma, reklam kampanyası ile de tüm dikkatleri üzerine çekecek.

3–6 Nisan tarihlerinde Cannes’da gerçekleşen, dünyanın en büyük TV ve dijital içerik fuarı olan MIPTV’de satışa sunulan ‘Bring Your Fame Back’ yarışmasının tanıtım kampanyasında ABD Başkanı Donald Trump kullanıldı.

Kampanya görselinde Donald Trump, hayali bir gelecekte, sahip olduğu her şeyi kaybetmiş ve sokakta şarkı söyleyerek para kazanan eski bir şöhret olarak tasvir ediliyor. Donald Trump’ın  kullanıldığı bu yaratıcı tanıtım kampanyası ile ilgili konuşan Global Agency CEO’su İzzet Pinto, “Bu format için fikir ararken dünyanın en ünlü insanları kimler diye düşünmeye başladık ve bunların arasından şöhretini, gücünü kaybetme potansiyeli kimlerde var acaba diye ilerlerken önce Hillary Clinton aklımıza geldi. Ama mevcut değil de gelecekte bir durumu hayali olarak tasvir etmek istediğimiz için Donald Trump buna en uygun isim oldu. İlk andan itibaren izlediği politikalar hep bıçak sırtı olduğu için de bizim yarışmamız için hayal ettiğimiz fikre çok uydu.

Gelecekte Trump nerelere düşebilir ve ününü kaybederse bizim program sayesinde nerelere gelebilir diye esprili bir dil üzerinden gidelim istedik ve çalışmalarımız başladı” dedi.