J-Band Orkestrası Or Yom’u ziyaret etti

Toplum
6 Mart 2017 Pazartesi

Purim Bayramı öncesi Or Yom’da çok keyifli bir gün yaşandı. J-Band Orkestrası, elektrogitarda Ceki Besleyen, klavyede Ceki Granti, yan flütte Gila Granti, bateride Alper Kohen, basgitarda Rasim Üretmen, vokalde Ediz Bahar, Gila Benhabib, Elza Cemal ve Yonit Kaspi repertuarlarıyla pansiyonerlere güzel bir pazar günü geçirmelerini sağladılar.

J-Band Orkestrasının Or Yom’a girişiyle pansiyonerler yavaş yavaş yerlerini almaya başladı. Orkestranın hazırlık aşamasında meraklı gözler onları heyecanla seyredip konserin başlaması için sabırsızlanıyorlardı. Konserde pansiyonerlerin mutlu yüzleri J-Band üyelerini de duygulandırdı. Amatör ruhla, profesyonel bir iş çıkartan grup, performanslarıyla izleyicilerin şarkılara eşlik etmelerini, dans etmelerini ve eğlenmelerini sağladılar.

Konser sırasında sahne alan çocuk korosu; Kobi Cemal, Semi Granti, Eyal Granti, Emma Kaspi, Mila Kaspi, ‘Hayat Bayram Olsa’ şarkısını söyleyerek konsere renk kattılar. Pansiyonerler de bu şarkıya eşlik ettiler. Or Yom yetkilileri pansiyonerlerin hayatlarına renk katan J-Band Orkestrasına ve çocuklara teşekkürlerini ilettiler.