Aile anlaşmanızı yaptınız mı?

Raquel AŞKANER HABİB Çocuk-Aile
11 Ocak 2017 Çarşamba

Her kurumun kuralları vardır. Ailemiz de bir kurum olduğuna göre aile kurallarımızı birlikte belirlememiz mümkün değil mi? Aile üyeleri olarak keyifli bir akşam yemeği sonrası buluştuk ve bizim için bir ailede olması gerekenler hakkında konuştuk. Ailemizden beklentimiz ve ailemize verdiklerimizi paylaştık. Aile anayasamızı oluşturduk. Böylece birlikte oluşturduğumuz bu yasalara uymadığımızda birbirimizi nazikçe uyarmaya ve artık işlemeyen yasaları gerektiğinde esnetemeye karar verdik. Epey ilginç ve keyifli bir sohbet oldu. Ara ara seslerimiz yükseltsek de birbirimiz hakkında çok şey öğrendik. Hepinize tavsiye ederiz.

Sevgi ile kalın, sevgiyi paylaşın...

YARI YIL TATİLİ GELİYOR

Haydi, bol bol tiyatroya gidelim.

Animals Musical: 22 Ocak’ta, Uniq Hall’de Afrika’da insanlar ve hayvanların uyum içinde yaşadığı bir köye gelen işgalci bir kabilenin ve köylülerin mücadelesini anlatan hikâyede kostümler ve dekor ile kendinizi gerçekten Afrika topraklarında sanabilirsiniz. Ailece izleyebileceğiniz süper bir yarıyıl tatil aktivitesi. (Biletix)

Leyla Gencer Çocuk Müzikalleri Festivali - Tiyatro Alkış: Leyla Gencer Çocuk Müzikalleri Festivali, 21 Ocak - 5 Şubat tarihleri arasında yarıyıl tatili boyunca Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezinde.

Çocukların zihinsel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, onların hayal dünyalarına yeni pencereler açmak için kaçırılmayacak bir fırsat sunan festivalde; Garfield’den Oz Büyücüsü ’ne, Kutup Masalı’ndan Çizmeli Kedi’ye, Deniz Kızı’ndan Bal Arısı’na kadar birçok temsil sahneleniyor…

Tiyatro 34 Çocuk Oyunları: Dora Sahne’de çocuklarla buluşacak olan oyuncular farklı farklı öğretici ve eğitici oyunları sahneliyorlar.

Leonardo Da Vinci ile tanışmak ve Mona Lisa’nın çalınmasını engellemek istiyorsanız, Abraham Graham Bell ile tanışmak ve telefonun icadını yakından görmek istiyorsanız, zaman makinesine binip Einstein’ın evini ziyaret etmek ve izafiyet teorisini ondan dinlemek istiyor iseniz bu üç oyunu da görmenizi tavsiye ederim. Zaman Makinesi 2 – Albert Einstein 14 Ocak’ta, Leonardo Da Vinci ile Müzede Bir Gün 15 Ocak’ta Dora Sahne’de (BİLETİX).

Notre Dame Quasimodo Müzikali: 9 Ocak - 22 Şubat arası Trump Gösteri Merkezinde (BİLETİX). Victor Hugo’nun ölümsüz eseri; ‘Notre Dame - Quasimodo Musical’ Kumbara Görsel Sanatlar tarafından Türkiye’de ilk defa seyirci karşısında...

 

MASTERPIECE KIDS

14 Ocak – 25 Şubat tarihleri arası çocuklarınız uzman ressamımızın yönlendirmesiyle kendi eserlerini yaratırken sanat ve eğlenceyi iç içe yaşayacaklar. İsterseniz aile seanslarımız ile çocuğunuz ile birlikte bu eğlenceyi yaşayabilirsiniz isterseniz de çocuğunuzun arkadaşları ile deneyimlemesini sağlayabilirsiniz. STFA Sitesi B6 - 19 Mayıs Mh. Yıldız Sk. No:19/A KADIKÖY.

EVDE DENEY YAPIYORUZ

 Green Science adlı deney setlerini alıp evinizde çocuğunuzun ilgi duyduğunu ya da merak ettiği her şey ile ilgili deney yapabilir hem kaliteli hem de keyifli zaman geçirebilirsiniz.