Golden Age dostları Karen Gerşon Şarhon´u ağırladı

Toplum
21 Kasım 2016 Pazartesi

Golden Age Komisyonu, 14 Kasım günü Şişli Sinagogunda kış sezonunun kültür faaliyetlerine başladı. Golden Age, sezonun ilk etkinliği kapsamında Karen Gerson Şarhon'u ağırladı. Şarhon, mutluluğun beden ve ruh sağlığımız için önemini gösteren bir sunum yaptı. İnteraktif yapılan sunumda yaşlılar konunun içinde kendi hayatlarını, yaşadıklarını analiz edebildiler.

Karen Gerson Şarhon'nun müziklerle süslediği sunumun ardından katılımcılar sinagogdan ayrılırken yöneticilere teşekkür edip, tüm kış boyunca  böylesine güzel faaliyetler  yaşamak istediklerini ilettiler.

16 Kasım Çarşamba günü de Golden Age Komisyon Hanımları, 500. Yıl Vakfı Türk Musevileri Müzesini ziyaret etti. Müzenin kafesinde yapılan toplantı ve yenilen keyifli yemeğin ardından Roberto Sedaka'nın eşliğinde tanıtım turu başladı. Müzede  bulunan objeler, interaktif, dijital haritalar, anılar köşesi, interaktif videolarla izleyiciye sunulmuş olan Yahudi mutfağının birbirinden leziz yemekleri gibi bilgiler alan komisyon hanımları çok duygusal bir gün yaşadı.