gozlemkitap
RSS
Yayın Haftaları X
Gazze’deki domuz gribi hastaları İsrail’de tedavi ediliyor

Geçtiğimiz hafta, domuz gribi olarak bilinen H1N1 virüsüne yakalandıklarından kuşkulanılan beş Filistinli, Gazze Şeridi’nden İsrail hastanelerine nakledilerek tedavi altına alındı. Nakil işlemi, İsrail askerlerinin Gazze Koordinasyon ve İrtibat Dairesi (CLA) tarafından gerçekleştirildi.

Associated Press Ajansı’nın haberine göre, Gazze’deki domuz gribi aşısı eksikliği çok ciddi boyutlara ulaştı. AP’ye konuşan Filistinliler, bölgeyi kuşatan İsraillilerin tıbbi malzeme sevkiyatına her zaman yardımcı olduğunu, aşı kıtlığının sorumlusunun Filistin Yönetimi ve Hamas arasındaki anlaşmazlık olduğunu belirtti.

Bölgede görevli ve aşılanması gereken 8.000 sağlık personeline karşın sadece 1.000 doz aşı bulunması nedeniyle, İsrail, CLA vasıtasıyla, Gazze Şeridi’ne 10.000 domuz gribi aşısı yolladı. Batı Şeria’da şimdiye kadar 1.250 Filistinlinin domuz gribi virüsü kaptığı ve bir kişinin de hayatını kaybettiği bildirildi.

Facebook'ta Paylaş
Yazdır Yazdır
Yazdırma Önizleme X Yazdir
Yazdırma işlemini başlatmak için YAZDIR 'a tıklayın.
Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Arkadaşlarıma Gönder X
Abone Formu X
Şalom Gazetesi’nin adresinize gelmesi için bir yıllık şehir içi abonelik ücreti 160 TL.dir.
İletişim Formu X
Şalom Satış Noktaları X
Remzi Kitabevi - Etiler Akmerkez
Remzi Kitabevi - Suadiye
Remzi Kitabevi - Osmanbey
Remzi Kitabevi - Erenköy Carrefour
Remzi Kitabevi - Akadlar Mayadrom
Remzi Kitabevi - Mecidiyeköy Profilo
Remzi Kitabevi - Ankara Armada
Remzi Kitabevi - İzmir
Remzi Kitabevi - Antalya
Şalom Gazetesi - Künye X
künye
Abone Bize Ulaşın Reklam Şalom Satış Noktaları Künye Tüm Hakları Saklıdır. Şalom Gazetesi 2008