Bu ay Paris’ten değil Gaziantep’ten sesleniyorum. Herşey, mart ayında yemek yazarı, Mutfak Dostları Derneği II. Başkanı sevgili Sevim Gökyıldız’ın telefonuyla başladı: “Sibel, Mevsim kapsamında Fransa’dan yemek yazarlarını Gaziantep’e götüreceğiz, sen de katılmak ister misin?” - “Tabii ki, sevinerek” dedim, böyle bir firsat kaçırılır mıydı?

" />
Alüminyum Hurda Geri Dönüşüm

Paris Esintisi bu ay Gaziantep’te…

Bu ay Paris’ten değil Gaziantep’ten sesleniyorum. Herşey, mart ayında yemek yazarı, Mutfak Dostları Derneği II. Başkanı sevgili Sevim Gökyıldız’ın telefonuyla başladı: “Sibel, Mevsim kapsamında Fransa’dan yemek yazarlarını Gaziantep’e götüreceğiz, sen de katılmak ister misin?” - “Tabii ki, sevinerek” dedim, böyle bir firsat kaçırılır mıydı?

Paris Esintisi bu ay Gaziantep’te…

Güneydoğu Anadolu bölgesinin en büyük, Türkiye’nin 6.büyük şehrine gece yarısı vardık, Tudyalı Konak Otele yerleştik.

Haberin devamı için tıklayınız:

http://www.salom.com.tr/news/detail/15360-Paris-Esintisi-bu-ayGaziantepte.aspx

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün
Yorum Yapmak için üye girişi yapın!Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor...
Üye Girişi yapmak için Tıklayın