Netflix, YouTube´da ücretsiz film yayınlayacak

Netflix, The Trial of The Chicago 7 (Şikago Yedilisi´nin Yargılanması) filmini 19 Şubat´tan itibaren 48 saat boyunca ücretsiz olarak YouTube´da sunacak.

Dünya
19 Şubat 2021 Cuma

The Trial of The Chicago 7‘nin (Şikago Yedilisi'nin Yargılanması) Yazar ve yönetmen Aaron Sorkin, filmin “bu tarihi duruşmada kararın yıldönümünü anmak” için ücretsiz olarak gösterildiğini belirtti. Filmde tasvir edilen insanları ‘nesiller boyunca ilham veren gerçek yurtseverler’ diyerek övdü.

Film, Chicago’daki 1968 Demokratik Ulusal Kongresi sırasında gösteri yapmak için bir isyan ve komployu kışkırtmakla suçlanan sekiz Vietnam savaş protestocusunu konu alıyor.

The Trial of The Chicago 7, Netflix‘in YouTube’da ücretsiz olarak sunduğu ilk içerik değil. Geçtiğimiz yıl Nisan ayında Knock Down the House ve Our Planet gibi birkaç doğa belgeselleri de yayınlamıştı.

Netflix‘in orijinal filmlerini ve şovlarını YouTube‘da ücretsiz olarak sunması, insanları içeriğiyle tanıştırmanın bir yolu olarak görülüyor. Özellikle popüler dijital yayın platformunun artık ücretsiz deneme sürümü sunmadığından ötürü bu gibi hamleleri yaptığı düşünülüyor.

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün