Dave Franco ve Alison Brie’den pandemide yeni romantik komedi

Hollywood’un sevilen çifti, 90’ların zevkli ve ruhları yükselten filmlerini aratmayacak bir romantik komedi filminin senaryosunu, karantinada bitirdiklerini açıkladı.

Kültür
28 Temmuz 2020 Salı

2017’de evlenen oyuncular Dave Franco ve Alison Brie birlikte bir romantik komedi filmi kaleme aldılar. Brie’nin en son oynadığı ‘Horse Girl’ filminin senaryosunda da imzası bulunuyor. Franco ise daha önce ‘The Rental’ adlı filmin yapımcılığına, senaristliğine ve yönetmenliğine soyunmuştu. Filmde eşi Brie rol almıştı. Söz konusu yeni filmlerinde yine Brie rol alacak ve Franco yönetmen koltuğuna oturacak.

Dave Franco Hollywood Reporter’a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Alison’la birlikte, salgın sırasında evde oturmak zorunda kaldığımız dönemde, bir romantik komedi film senaryosu yazdık. Son on yılda bu türde çıkan filmlere baktığımızda insanların daha fazla mutluluk ve moral veren, daha kaliteli filmlere özlem duyduğunu fark ettik. Böylece klasiklere geri dönmeye karar verdik. 'When Harry Met Sally', 'Sleepless in Seattle', 'My Best Friend's Wedding' ve 'Pretty Woman' gibi insanların akıllarında yer etmiş filmleri derinlemesine inceledik. Oyunculuğun harika olmasının yanında filmler drama filmi çekilirken kullanılan teknik ile çekilmişti. Romantik komedilere neden artık bu şekilde yaklaşılmadığını merak ettik. Bunun üzerine senaryomuzla bunu başarmaya çalıştık.”

2011 yılında New Orleans’ta Mardi Gras festivalinde tanışan 35 yaşındaki Franco ve 37 yaşındaki Brie, sekiz yıllık beraberliklerinden dolayı birlikte çalışma konusuna çok rahat olduklarını söylüyorlar. Çift daha önceden ‘The Little Hours’ ve ‘The Disaster Artist’ adlı filmlerde beraber rol almışlardı. Her iki oyuncu da anneleri tarafından Yahudi kültür ve geleneklerine göre büyütüldüler.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün