AnadoluJet İsrail uçuşlarına başlıyor

Türk Hava Yollarının iç hatlarda ekonomik uçuşlar yapan markası AnadoluJet, 15 Temmuz’da Sabiha Gökçen Havaalanından İsrail uçuşlarına başlıyor.

Toplum
12 Temmuz 2020 Pazar

    

THY’nin düşük maliyetli markası AnadoluJet, Türk Hava Yolları'nın normal uçuşlarından yüzde 10 daha ucuza bilet satıyor.

Türk Hava Yolları, AnadoluJet’in  Anadolu yakasında bulunan Sabiha Gökçen Havaalanından Tel Aviv Ben Gurion Havaalanına seferler düzenleyeceğini açıkladı. Seferler haftada dört gün, çarşamba - perşembe - cumartesi ve pazar günleri - yapılacak.

2008 yılında kurulan AnadoluJet, şimdiye kadar 100 milyondan fazla yolcu taşıdı. Havayolu 16 ülkede 28 uluslararası noktaya uçuyor. Uçaklarda sadece ekonomi sınıfı bulunuyor.

Salgın sebebiyle dünya genelinde alınan koruyucu tedbirler kapsamında uygulanan seyahat kısıtlamalarının esnetilmesiyle birlikte, AnadoluJet  de ulusal ve uluslararası sağlık otoriteleri ile yaptığı görüşmeler sonucunda uçuşlarında yeni hijyen kurallarını devreye koydu.

Söz konusu tedbirleri THY’nin internet sitesinden izlemek mümkün.

 

 

Öte yandan THY'nin yeni chat botu Boti, (Yardım Robotu) WhatsApp’ta yayında. 

Türk Hava Yolları, WhatsApp’ta sohbet edebileceğiniz; uçuşlar, check-in ve kampanyalar hakkında bilgi alabileceğiniz kişisel asistanınız Boti adlı yeni bir sohbet robotunu  devreye koydu.

Robotu Whatsapp’a +90-8503330849’dan ekleyebilirsiniz.

 

 

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün