L´Oréal CEO´suna ´Nefrete Karşı Cesaret´ ödülü

İftira ve İnkârla Mücadele Birliği (ADL), kozmetik devi L´Oréal´in CEO´su Jean-Paul Agon´u “Nefrete Karşı Cesaret” ödülüyle onurlandırdı.

Dünya
12 Kasım 2021 Cuma

ADL CEO'su Jonathan A. Greenblatt, “Jean-Paul Agon, küresel düzeyde antisemitizmi ve nefreti ortadan kaldırmaya yönelik aralıksız çabasıyla bir örnek teşkil ediyor. Agon ve L'Oréal, önyargı ve nefreti azaltmaya yardımcı olmak ve antisemitizmle savaşmak için bizimle birlik oldular" dedi.

Antisemitizmle mücadele eden bireylere verilen ödül, Agon'a açılış konuşması yaptığı “Never Is Now” zirvesinde takdim edildi.

‘Never is Now’ antisemitizm ve nefret üzerine yapılan dünyanın en büyük yıllık zirvesi olarak kabul ediliyor. Bu yılki sunumda konuk konuşmacılar arasında ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, aktris Tracee Ellis Ross, WNBA oyuncusu Sue Bird, İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid gibi isimler yer aldı.

L'Oréal Başkanı Jean-Paul Agon, “Nefrete Karşı Cesaret Ödülü'nü almak hayatımdaki en büyük onurlardan biri. L'Oréal, yıllardır ADL'nin çalışmalarının gururlu bir destekçisi. Bu ödülü, dünya çapında saygı, cesaret, dürüstlük ve şeffaflık değerlerimizi her gün hayata geçiren 85 binden fazla L'Oréal çalışanı adına kabul ediyorum” dedi.

Ödülün önceki sahipleri arasında Apple CEO'su Tim Cook (2018), Chobani CEO'su ve Kurucusu Hamdi Ulukaya (2019) ve Merck & Co. Yönetim Kurulu Başkanı Kenneth C. Frazier (2020) yer alıyor.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün