Cumhuriyetçi Başkan’ın ailesindeki Demokrat

ABD Başkanı Donald Trump’ın hem damadı hem seçim kampanyasının beyni, İsrail-BAE görüşmelerinin baş mimarı Jared Kushner’in kardeşinin eşi Demokratları destekliyor.

Dünya
3 Eylül 2020 Perşembe

Evlenmeden önce Yahudi inancına geçen Karlie Kloss, Demokrat Başkan Adayı Biden’ın kampanya toplantılarına katılıyor.

JTA, gelin Kloss’un Başkan Trump’ın rakibi Biden’ın kampanyalarında çalışmasını “Trump ailesi draması devam ediyor” ifadesi ile duyurdu.

Yahudi dinini seçtikten sonra kutsal Şabat günleri (Cumartesi) için, “En sevdiğim gün” diyen Kloss, Girls Who Code adlı sivil toplum kuruluşunun kurucusu Reshma Saujani ile birlikte Biden kampanyası toplantısına katılacak. Toplantı genç kadınlar ve STEAM için yapılıyor. STEAM, bilim teknoloji ve mühendislik dallarında gençler arasındaki diyalog ve yaratıcı düşünceyi arttırmak için bir eğitim sistemi.

People dergisine çarşamba günü  konu hakkında ismini vermeden  yorum yapan bir aile üyesi şu sözleri paylaştı: “Eğer Karlie’yi biraz şahsen  tanıyan biriyseniz bu duruma hiç şaşırmazsınız. O her zaman  STEAM içindeki kadınların geleceğine ve ihtirasları peşinde koşan gençlere destek oldu.  

Kloss ve Joshua Kushner Demokrat Partiyi desteklediklerini kamuoyundan hiçbir zaman gizlemiyor. Genç kardeş Joshua, neredeyse Trump karşıtı bir gösteriye dönüşen 2017’deki Kadınlar Yürüyüşüne de katılmaktan çekinmemişti.

Etiketler:

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün